El tudod képzelni, hogy egy stílussal, öltözködéssel foglalkozó nőnek is lehetnek olyan napjai, amikor semmi kedve felöltözni?

Vagy amikor kicsit fantáziátlanná válik, mert más dolgok kötik le a figyelmét? Van, hogy egy kreatív ember nem kreatív pillanatokat él meg? Bizony, hogy van ilyen.

Nem tudom elégszer mondani, nem vagyunk tökéletesek, és nem is kell annak lennünk.

Bármennyire is ez árad a médiából, bármennyire ez jön át mások profilján, fotóiról, senki sem tökéletes, bár sokan igyekeznek  ezt elhitetni magukról. 

Csakhogy a tökéletesség egy csinálmány, feszültté tesz, mert meg akarunk felelni  a magunk által alkotta képnek, aztán ebből nincs menekvés. Mi lenne, ha mernénk hibázni, mernénk csúnyák, bénák, egyszerűek is lenni? Van, hogy ez jön belőlünk, és ha hajlandóak vagyunk önmagunk lenni, akkor ennek is teret engedhetünk.

Ráadásul ebből az egyszerű kis vállrándításból, most ilyen vagyok és kész, sokszor annyira egyedi dolgok születnek, hogy aztán egy újabb lehetőségként beépülnek az outfiteink közé. És az ilyen megúszós napokon, csak előhúzzuk őket.

Amikor nincs kedvem sokat bíbelődni az öltözködéssel, akkor felkapok egy farmert, és valamelyik kockás ingemet. Ezen nem kell sokat gondolkodnom, ezek az én megúszós darabjaim.

Olyankor azért a háttérből rendszerint megszólal bennem a stylist, hogy most akkor tényleg ennyire szegényes a fantáziád? Van amikor nem foglalkozom vele, és van amikor végül beadom a derekam, jó, akkor csavarjunk rajta egyet.

És akkor jönnek a kiegészítők, amikkel aztán a leghétköznapibb ruhát is fel lehet dobni. és a végeredmény nem is lesz rossz.  

 

Egy klassz lánc, karkötő, egy jó rúzs, sapka. Sokszor nem is a ruhadarab, hanem a kiegészítők teszik izgalmasabbá az outfitet.  A legegyszerűbb darabokat is változatossá,  más hangulatúvá lehet tenni, attól függően, hogy milyen kiegészítőket dobunk be.

Szóval azokon a napokon, amikor semmi kedved hosszan bíbelődni a ruhákkal, mert nem úgy érzed magad a bőrödben, vagy olyan nap lesz, amiben a kényelem a legfontosabb, olyankor se feledkezz meg a kiegészítők hatalmáról. Kreativitásra fel!

Én például ezt a piros statement nyakláncot nagyon szeretem. Érdekesen piros, a fotón is itt-ott pinkesnek tűnik, és a formáján túl, pont ez tetszik benne. Nem tiszta piros, hanem van benne kék is, ettől megy el a lilás felé. Hideg Nyaraknak, Hideg Teleknek, Élénk Teleknek szuper.

Enélkül, meg a pirosrúzs nélkül, ez  a kockás ing nem mutatna olyan jól. Viszont ezzel a nőies  lánccal máris jobb az összhatás. 

Szeretnél te is magabiztosabban válogatni a ruhatáradból, szeretnél személyre szabott stílustanácsokat?

Akkor várlak Teljeskörű stílustanácsadáson>>

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Tetszett a cikk?

Oszd meg a barátaiddal!