Szuper cuccok a gardróbodban, mégsem áll össze  a ruhatár?

Kinyitod a szekérnyajtót, holmik mindenütt, de hogy mit mivel, és mit még véletlenül se, azt sehogysem olvasod ki belőle.

 

Egy kattintásnyira vagy attól, hogy véget vess a káosznak.

Állsz a gardróbod előtt selejtezést színlelve és nincs szíved kidobni a régóta gyűjtögetett darabjaidat

Őrizgetsz  ezer éve nem használt darabokat, remélve jók lesznek még ?

Az a helyzet, hogy nem lesznek jók. Csak a helyet foglalják, és megállítják az energiákat az életedben.

Milyen érzés reggelente egy kaotikus gardróbból öltözködni?

Ahol keverednek a hordható darabok, az elhasználódott, megkopott, kicsi/nagy, rosszul álló, vagy éppen a stílusodba be nem illeszthető darabokkal?

Ki tudsz igazodni benne? Vagy inkább elmegy a kedved az egésztől?

Képzeld el, hogy reggelente kinyitod a gardróbod ajtaját, és csupa olyan ruha sorakozik benne, ami a stílusodnak megfelelő, a színe ragyogtatja az arcod, a fazon kiemeli az alakod, magabiztossá tesz.

Képzeld el, hogy te döntöd el, hogy aznap elbújnál, vagy kitűnnél-e, és ennek megfelelően könnyedén választanád ki az outfited egyes darabjait.

Milyen lenne, egy olyan gardrób, amiből játszva állítanád össze a hangulatodnak megfelelő szetteket? Szinte percek alatt, vagy akár kicsit elidőzve, ha éppen ahhoz van kedved.

Káoszgardróbból a letisztult, átlátható, rendezett szekrényig?

Csak ki kell szelektálni mindazt, ami a múltad része, és már nem hozzájárulás a jelenlegi életedhez.

Megteheted egyedül is, de valamiért eddig sem tetted meg. Vagy mégsem sikerült szőrös szívet növesztened, és jó pár darab visszakúszott, különböző indokokra hivatkozva.

Ismerős valamelyik?

Ezt még megtartom, hátha viselni fogom a jövőben – pedig már évek óta nem volt rajtad.

Ezt annyira szeretem, hogy nincs szívem kidobni.

Ez még jó lesz itthonra.

Ehhez majd veszek egy táskát, egy sálat, egy fülbevalót, és majd akkor.

Keresek egy jó varrónőt, és majd átalakítja nekem.

 

Na ezek azok a dolgok, amik szinte sohasem történnek meg!

Talán nem tudtad, milyen módszert kövess?

Adok segítséget ehhez is, de szőrös szívet nem tudok növeszteni helyetted. Külső szakértő szemet online, nem tudok átnyújtani neked hozzá. Ahhoz ott kell lennem veled.

 

Ha mégis egyedül futnál neki a gardróbrendezésednek, akkor itt egy szuper anyag:

7 szempont ami szerint rendezd a gardróbod

hogy átlátható, szellős és használható legyen

Minden amit tudni akarsz a gardróbrendezésről, ha egyedül szeretnéd csinálni

Azonnal használható tudás, amivel akár már holnap neki is láthatsz a ruháid szelektálásához.

Semmi felesleges, időpazarló szöveg, csak gyakorlatias, akár azonnal alkalmazható ötletek, amivel te is boldogulsz.

Most elolvasod az ingyenes anyagot, letöltöd a hozzá tartozó csekklistát, szabaddá teszel pár órát, és holnap már egy új, szellős, átlátható ruhatár tekint vissza rád a gardróbodból.

Nincs kedved egyedül felépíteni az új ruhatáradat? Szeretnéd, hogy együtt rendezzük a gardróbod?

 

Ha egy igazán működő gardróbot szeretnénk, márpedig, én azt szeretném, hogy imádj a gardróbodból öltözni, akkor a ruháidat úgy lehet kiszelektálni, hogy tudjuk, mik azok a színek, fazonok, amik jól állnak, és mi az, amit biztosan érdemes elkerülni.

Nincs az a stylist, szín és stílustanácsadó, aki ránézésre 100%-osan megmondja a tutit.

Szín és alkatelemzés nélkül csak találgatnánk.  Persze tippelni lehet, és van akinél bejön a tipp. És ha te pont az vagy, aki valamilyen színtípusnak látszik, majd a színkendőzésnél valami teljesen más lesz az eredmény? Képzeld, ha a tippre építed fel a ruhatáradat? Aztán kiderül, hogy valami nem stimmel. Mekkora pénzkidobás ez?

Az értékrendem a minőségre, és a hatékonyságra épül! Ha tudom valamiről, hogy az úgy nem lesz elég jó, akkor nem csinálom! Így találgatás helyett, inkább elvégzem a szín és alkatelemzést.

Színtanácsadás és alkatelemzés megléte nélkül nem vállalok gardróbrendezést.

Hogyan zajlik a gardróbrendezés?

Elhozhatod a ruháidat a stúdióba, vagy elmegyek én hozzád, és úgy nézzük át a ruhatáradat.

Előre megbeszéljük, mekkora a ruhatárad, az összeset válogatjuk-e, vagy az aktuális szezonnak megfelelőt. Csak a ruhákat, vagy a kiegészítőket is.

Megbeszéljük, hogy a gardróbrendezés után mennyi idővel szándékozol vásárolni. Ettől függ ugyanis, hogy mennyire leszünk bátrak a nem annyira jó, de még hordható ruhák tekintetében.

Minden egyes darabot a kezünkbe veszünk és megvizsgálunk. Különböző kupacokba válogatjuk szét a ruhákat.

Amik maradnak szetteket állítunk össze. Ezeket lefotózzuk, hogy később egyszerűbb legyen választanod.

A hiányzó ruhadarabokat, kiegészítőket, amik jól jöhetnének, de nincsenek, azokat pedig összeírjuk, hogy az üzletekben célirányosan tudj majd válogatni.

 

 

Egy hatékony, minden szempontból jól működő ruhatár felépítése akár éveket is igénybe vehet. Ezért légy türelemmel, amíg a hiányzó darabokat szerzed be.

Mennyibe kerül, és hogyan fizetheted?

A 4 órás gardróbrendezés ára: 39.500 HUF

Ha nagyon nagy a ruhatárad és túllépjük a 4 órát, akkor minden megkezdett óra további 5000 Ft
Azon vagyok, hogy tartsuk a tempót. Te abban tudsz segíteni, hogy a gardróbrendezés előtt az elhasználódott, elkopott darabokat kiszeded, hogy azok válogatásával ne menjen az idő.

Amennyiben Budapest peremkerületében, nehezen megközelíthető helyén, vagy Dunakeszi vonzáskörzetében egy másik településen élsz, akkor is elmegyek hozzád gardróbrendezésre, ha szeretnéd, de akkor az odautazásért távolságtól és időtől függően különdíjat számítok fel! ha ilyen igényed van, akkor ezt jelezd nekem az oldal alján lévő kapcsoaltfelvételi űrlapon, vagy e-mailen.

1. Kattints a Megrendelem/Jelentkezem gombra és válaszd ki a neked megfelelő időpontot az Online Foglalási Rendszerben. 

2. Töltsd ki az adatokat, majd utald el a szolgáltatás ellenértékét a díjbekérőnek megfelelően. Miután az összeg beérkezett, akkor válik véglegessé a foglalásod. Amennyiben a pénz nem érkezik be a megadott határidőre a foglalásod törlődik a rendszerből. Ezekről értesítést kapsz e-mailen.

3. A pénz beérkezését követően megküldöm a gardróbrendezés díját tartalmazó számlát.

4. Az időpont előtt küldök egy emlékeztetőt, amiben elküldöm az instrukciókat és a címet. Ha én megyek hozzád, akkor egyeztetjük a helyszínt.

5. Ez egy automatizált rendszer, ezért kérlek, ha azt tapasztalod, hogy valahol elakad a folyamat,  jelezd ezt nekem az oldal alján lévő kapcsolatfelvételi űrlapon.

6.  Ezt a szolgáltatást Budapesten, vagy Dunakeszin tudod igénybe venni. Csak személyes találkozás megoldható, Skype-n nem végzek gardróbrendezést.

 

Értékrendem

 

Az én szín és stílustanácsadói, személyi stylist, és önismereti tréneri filozófiám 4 pillérre épül. Ezek vezérelnek a mindennapok során, és jelennek meg minden szolgáltatásomban, ingyenes anyagomban is. 

 

 

Érték

Minden alkalommal amikor valamilyen módon megnyilvánulok az lebeg a szemem előtt, hogy értéket közvetítsek. Hogyan tudok nektek olvasóknak, nézőknek, hallgatóknak, ügyfeleknek olyasmit adni, ami hozzájárul az életetek jobbá tételéhez. Ami olyan tudást, információt, összefüggéseket, lehetőségeket világít meg, amit hatékonyan használva, több öröm, több móka, több kacagás jelenik meg az életetekben.

Az a fajta integrált szemlélet, ahogy én viszonyulok az önismerethez, és a stílushoz, divathoz, egy olyan látásmódot tesz lehetővé, amit kevesen használnak mélységeiben. Inkább csak említés szintjén van jelen, hisz anélkül, hogy mindkettőben szakértelemmel rendelkeznénk valójában csak a felszínt lehet kapargatni. Itt nem a felszínt kapargatjuk, hanem a mélyére megyünk a dolgoknak.

Támogatás
A valódi támogatás az, amiből a legtöbben hiányt szenvednek. És ebbe nem csak a környezet támogatásának hiánya értendő, hanem önmaguk elismerésének hiánya is. Én meglátom az erősségeidet, a benned lévő potenciált, és azon vagyok, hogy ezt te is meglásd és elismerd. Amikor a saját erőd újra a kezedben lesz, nem lesz már szükséged arra, hogy kívülről erősítsenek meg. Pontosan tudni fogod, mennyire értékes és egyedi vagy. És amikor valaki elismer, az lesz a hab a tortán, és nem a víz, ami nélkül elsorvadsz.
Hatékonyság
Mindenem a hatékonyság. Az, hogy használható tudást adjak. Az, hogy azzal, amit adok, te valódi sikereket érj el.

Nem szeretem a felesleges időrablást, a szócséplést. Én a tudásban hiszek, és abban, hogy ott van benned minden, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit szeretnél.

Ebben erősítelek meg és ezt egészítem ki olyan információkkal, amikkel te is hatékony tudsz lenni az életedben.

Bizalom

Itt talán most arra gondolsz, hogy arra kérlek bízz bennem. De nem. Nem kérem, hogy bízz bennem, mert tudom, hogy az alapján, amit látsz pontosan el tudod dönteni, hogy bízhatsz-e bennem, vagy sem.

Amiről itt most szó van, egy olyan „terep”, ahol kell a bizalom, és ez az önmagadban lévő bizalom. Önbizalom nélkül semmire sem jutunk.

Szóval az én filozófiám szerint az önbizalom az, ami továbblendít a nehéz helyzeteken. Sugárzik belőled, vagy az, hogy van, vagy a hiánya.

Az önbizalom nem valami olyasmi, amit meg kell szerezned, hiszen nem is veszítheted el. Az önbizalom most is ott van benned, és ha foglalkozunk vele, életre kelthetjük.

Mi van, ha két irányból az öltözködés, a külső irányából és a belső rendezkedés irányából teszünk lépéseket?
Na ez az, ami hatékonnyá tudja tenni ezt a folyamatot.

Én bízom benned, tudom, hogy képes vagy rá, és támogatlak, hogy te is felismerd a benned rejlő értéket!

Gardróbrendezés

Gyakori kérdések
Milyen napokra, napszakokra, időpontokra ütemezhetőek a szolgáltatások?
A szolgáltatásokat alapvetően munkanapokon, hétfőtől péntekig tudod igénybe venni, 10.00-19.00 óra között. A 19.00 óra nem kezdési hanem befejezési időpontot jelent, ebből kell visszaszámolni a szolgáltatás időtartamát.

Színtanácsadást Budapesten kizárólag természetes fényviszonyok megléte idején tudom vállalni, ez évszakonként változó. Dunakeszin 5500K-s természetes fényviszonyokat biztosító lámpákkal rendelkezem a NoAge Stúdióban, így ott nem feltétel a természetes fény.

Vásárlást nem vállalok Black Friday-en, Glamour napokon, Joy napokon, és Karácsony előtti napokban. Ezeken a napokon nem tudnánk hatékonyan vásárolni a nagy tömeg miatt.

Most akkor szabadságot kell kivennem?
Amikor elhatározod, hogy adsz magadnak pár óra kikapcsolódást, feltöltődést, vagy lehetőséget a változásra, akkor az a leghatékonyabb, ha teljesen, sietség nélkül jelen tudsz lenni. Nem kell utána rohannod sehova, hanem kényelmesen be tudod fogadni a pillanatot. Ez legtöbbször úgy oldható meg, ha arra fél napra, szabaddá teszed magad.
Van lehetőség Skype vagy más online tanácsadásra, vagy fénykép alapján elemzésre?
A szolgáltatások igénylik a személyes jelenlétet. Ha a megfelelő fényviszonyok hiányoznak, akkor nincsenek meg a feltételei a színtanácsadásnak, és értelemszerűen sem alkatelemzést, sem gardróbrendezést nem lehet hatékonyan végezni online. A ránézésre színtanácsadást én kóklerségnek tartom, így sem online, sem fénykép alapján nem végzek ilyet.

Milyen korosztályú és nemű személy jöhet tanácsadásra?
A NoAge Styling and more… oldalon 35+ hölgyeknek segítek, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Miután elmúlunk 40’-50’-60’ más-más élhelyzetekkel találkozunk, amik képesek megtépázni az önbecsülésünket, és ráncokat mélyeszteni az arcunkba. De ennek nem kell így lennie. Még mielőtt elérnéd a következő nagy fordulópontot az életedben, rengeteget tehetsz önmagadért, és a külsődért. Sőt, jobban érezheted magad, mint valaha.
Van lehetőség vidéken igénybe venni a szolgáltatásokat?

Amennyiben többen vagytok, akik szeretnétek a szolgáltatásokat igénybe venni, szívesen utazom a városotokba. Ha ilyen igény merül fel, írj e-mailt, és egyeztetünk a lehetőségekről.

Vállalsz több fős tanácsadást is?
Az egyéni szolgáltatások rólad szólnak. Te vagy a középpontban. Az én programjaimban több van, mint stílustanácsok. Sokkal mélyebbre megyünk. Ha ezt az élmény megosztanád valaki mással, akkor egyrészt nem tudnál csak magadra figyelni, másrészt az én figyelmem is megoszlana köztetek. Szerintem nem lenne annyira bensőséges, még akkor sem, ha a másik személy a legjobb barátnőd, vagy az anyukád lenne.

Ha olyan programot szeretnél, ami velük közös, akkor szívesen szervezek nektek egy Önbizalom tuning - csajos napot, ahol rugalmasan, a kettőtök igényeire építjük fel a 8 órás programot.

Mi történik, ha az előre beütemezett idő nem elegendő és nem fejezzük be a programot?
Ez csak a gardróbrendezés és a vásárlás esetén fordulhat elő. Rajtam nem fog múlni, hogy tartsuk az időpontokat, de ha túl sok ruhát kell átválogatnunk, vagy beszereznünk, akkor megtörténhet, hogy túllépjük az időkeretet.

Te döntesz róla, hogy befejezzük-e a megadott időpontban, vagy folytassuk a gardróbrendezést, vásárlást. Utóbbi esetben, minden további megkezdett óra 5000 Ft.

Telefonon szeretnék kapcsolatba lépni veled, megadod a telefonszámodat?
Miközben ügyféllel vagyok, nem tudom felvenni a telefont, ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van akkor írj a kapcsolatfelvételi űrlapon, ha szolgáltatásra szeretnél jelentkezni, akkor használd a megrendelés gombot. 48 órán belül válaszolok.
Mit tegyek, ha tanácsadás után kérdésem van? Hol tehetem fel őket?
Ha bármilyen kérdés felmerült benned a tanácsadás után, kérlek használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írj e-mailt. 24 órán belül válaszolok.
Elérhetők-e a szolgáltatások ajándékutalvány formájában?
Az a tapasztalatom, hogy az ajándékutalványok sokszor nem sülnek el jól. Abban az esetben szívesen töltök ki ajándékutalványt, ha beavattad az ajándékozottat, és ő is szívesen eljön hozzám. Ha ezt tisztáztad, akkor írj e-mailt, és megbeszéljük a részleteket.
Lehet-e a helyszínen készpénzben fizetni?
Az egyeztetett időpontot a szolgáltatás ellenértékének befizetésével tudod biztosítani, lehetőséged van bankkártyás fizetésre, vagy előre utalásra. Nem fixálok időpontot a pénz beérkezése előtt, így értelemszerűen nincs lehetőség készpénzes fizetésre sem.
Hogy lehet lemondani, vagy más időpontra áttenni a tanácsadást?
Lemondásra a lefixált időpont előtt 14 nappal van lehetőség. Ez esetben a beérkezett pénzt visszautalom, vagy van lehetőség más időpontot egyeztetni. 14 napon belüli lemondás esetén a pénz 50%-a jár vissza, vagy van lehetőség az időpont módosítására. 48 órán belüli lemondás esetén nincs lehetőség visszatérítésre.
Van-e lehetőség részletfizetésre?
Részletfizetésre csak a Teljes stílustanácsadás megrendelése esetén van lehetőség, két részletben fizethető, 70.000Ft/részlet. Első részlet esedékessége a megrendeléskor, második részletnek a második találkozás előtt be kell érkeznie a számlára.
A feltüntetett árak nettó vagy bruttó árak?
A feltűntetett árak bruttó árak, már tartalmazzák az Áfa-t.

Voltam már másnál színtanácsadáson, tudjuk e annak az eredményével folytatni a többi szolgáltatást?
Inkább nem hagyatkoznék más megállapításaira, amíg nem ellenőriztem. Ahhoz, hogy maximálisan biztos legyek a színtípusodban nekem is el kell végeznem a színkendőzést.
Lesznek tiltott színek, amiket többé nem viselhetek?
Szó sincs róla! Él egy olyan tévhit a világban, különösen azok körében, akik csak félinformációkkal rendelkeznek, hogy a színkendőzés után nem azt veszel fel, amit szeretnél. Az, hogy megállapítjuk, mely színekben ragyogsz, és mely színek inkább idősítenek, nem azt jelenti, hogy bizonyos színek tilosak, hanem azt, hogy amikor öltözöl, tudatában leszel, hogy mik a jó színeid, és azokon a napokon, amikor nem eltűnni, hanem ragyogni szeretnél, azokhoz a színekhez nyúlsz, amik kiemelik a szépségedet. A többit meghagyhatod az eltűnni vágyós napokra.

Másrészt amikor vásárolsz, az adott színből azt az árnyalatot tudod választani, ami jobban beilleszthető a színtípusodba. Ha szeretnéd. Mert igazából semmi nem kötelező. A tudás lehetőséget biztosít neked a választásra.

Én már bekategorizáltam magam a neten található anyagok, a szemszínem, bőrszínem és a hajszínem alapján. Akkor is érdemes színtanácsadásra jönnöm?
A szemszín, bőrszín, természetes hajszín alapjául szolgál ugyan a kategorizálásnak, de önmagában egyik sem jelenti, hogy akkor biztosan abba az adott színtípusba tartozol. Ehhez kellenek a színkendők. Ráadásul az interneten keringő anyagok, sokszor ellentmondásban vannak egymással, szóval közel sem jelentenek egy biztos információforrást.
Őszül a hajam, idővel változni fog a színtípusom?
Az őszülés bizonyos esetekben jelentheti, hogy a színtípus kissé eltolódik, de erre generális szabály és bizonyosság nincs. Ezt egyedileg lehet megnézni. Vannak akiknek változik, vannak akiknek nem.
Muszáj megválnom a kedvenc ruháimtól, ha színben, vagy fazonban nem megfelelőek számomra?
Semmit sem muszáj. Mindenben te döntesz. Én elmondom a javaslataimat, és hogy te azokat megfogadod, vagy sem, az már rajtad múlik. Lehetséges, hogy lesznek olyan ruháid, amikhez érzelmileg kötődsz, semmi sem történik, ha megtartasz belőlük valamennyit. Ha túlságosan nagy a kötődésed a régi darabjaidhoz, akkor pedig tehetünk azért, ha te is szeretnéd, hogy ez változzon.
Igénybe vehetem önálló szolgáltatásként a gardróbrendezés programot?
Ha korábban voltál már nálam színtanácsadáson, akkor igen. Anélkül, hogy tudjuk mely színekben ragyogsz, és melyekben nem, és hogy milyen alkatod van, nem sok értelmét látom a gardróbrendezésnek. Pont az alapok fognak akkor hiányozni, amire építhetnénk egy új ruhatárat. Ha így tennénk, akkor a gardróbrendezés nem állna másból, mint a használható és az elhasználódott ruhák átválogatásából, ehhez azonban én nem kellek. Minek fizetnél egy ilyen szolgáltatásért? Ezt nélkülem is meg tudod csinálni.
Igénybe vehetem önálló szolgáltatásként a vásárlás stylisttal programot?
Ha korábban voltál már nálam színtanácsadáson, akkor igen. Anélkül, hogy tudjuk mely színekben ragyogsz, és melyekben nem, és hogy milyen alkatod van, nem sok értelmét látom a vásárlásnak. Akkor olyan lenne, mint a barátnőddel vásárolni.

A vásárlás folyamán nincs se idő, se lehetőség tippelgetni a színtípusod és még ha az alkatodat meg is tudom állapítani ránézésre, és azt is látom mi áll jól és mi nem, rengeteg idő elmenne így, és nem lenne tudatosság benne. Tudod, mindenem a hatékonyság.

Nincs válasz a gyakori kérdések között? Küldj üzenetet:

Pin It on Pinterest

Shares
Share This