Hogyan vásárolj hatékonyan, költségkímélőn és gyorsan?

Az impulzusvásárlás, a felesleges pénzköltés, a sosem hordott ruhák halmozása elveszi a kedved attól, hogy egy nagyszerű ruhatárat építs. Van más út.

A vásárlás lehet önbizalomnövelő, élvezetes elfoglaltság is. Mutatom hogyan.

6 intő jel, hogy a ruhavásárláshoz kéne neked egy személyi stylist

Melyik érvényes rád?

Piros-piros. de vajon melyik állna jobban?

Megvannak a kedvenc színeid, tudod a színtípusodat, de nem tudod megkülönböztetni a meleg és a hideg árnyalatokat. Állsz az üzletben tétován, vajon ez még belefér a színtípusodba, vagy sürgősen vissza kéne tenned a helyére.

Ez a fazon nekem való? Vagy inkább itt kéne hagynom?

Tudod, milyen fazonok állnak általában jól, mégis gyakran elbizonytalanodsz. Valami nem stimmel. Túl vastag, túl rövid, túl mintás? Hahó drága stylistom merre vagy?

Eddig csak nadrágot hordtam. Hol tartják a szoknyákat az üzletekben? Nem látok egyet sem.

Ki szeretnél lépni a komfortzónádból, csak nem tudod mi van azon kívül. Milyen lehetőségek, milyen kínálat, és egyáltalán hol tartják őket, mert a te szemed nem látja meg azt, amire eddig sohasem fókuszált.

Rengeteget költök ruhákra, aztán nem hordom őket.

Impulzus vásárlásaid végül abba torkollanak, hogy mire haza viszed az adott darabot, már nem is tetszik igazán. Aztán felveszed, de ugyanazzal a lendülettel már veszed is le. Nem érzed jól magad benne. Megbánt ruhadarabok árválkodnak a szekrényedben, és unod, hogy lépten nyomon belecsúszol ebbe.

Változtatnék, de mire? Kéne egy új ruhatár…

Meguntad a szedett-vedett darabokat, amik nem a személyiségedet tükrözik. Egyszer diáklánynak öltözöl, máskor meg úgy érzed túlságosan öreges a szetted. Nem találod a saját stílusod, így az üzletek kínálatában sem tudsz eligazodni.

Tele a szekrényem ruhákkal, és mégsincs egy rongyom sem.

Eddig csak vásároltál és vásároltál koncepció nélkül. Nem tudod mid van, és mid nincs. Hiányos a ruhatárad, de nem igazán látod át, miből mennyire lenne szükséged.

Hogyan zajlik a vásárlás?

A vásárlás személyi stylisttal igazi móka és kacagás

Előre egyeztetünk, hogy milyen minőséget preferálsz?

Milyen üzletek jöhetnek szóba?

Mi a célja a vásárlásnak?

Milyen darabokat szeretnél beszerezni, és milyen árfekvésben?

Előzetesen feltérképezem a kínálatot, és megbeszélünk egy időpontot egy általam javasolt budapesti bevásárlóközpontban.

 

 

Téged semmi sem kötelez vásárlásra, ne érezd úgy, hogy muszáj bármit is venned.

Igénybe veheted a szolgáltatást akkor is, ha most egyáltalán nem szeretnél költeni, csak felpróbálni azokat a fazonokat, színeket, amiket én ajánlok neked. Ez azonban a szolgáltatás árát nem befolyásolja.

Hétvégén, Glamour és Joy napokon, Black Friday-en nem vállalok vásárlást, és ez a te érdekedet szolgálja. Ezeken a napokon ugyanis akkora tömeg van, hogy nem tudnánk eléggé hatékonyak lenni.

Közös vásárlásra  Budapesten kívül, csak akkor van lehetőség, ha a Teljeskőrű stílustanácsadás szolgáltatást választottad és erre van igényed. Egyébként  a budapesti vásárlást preferálom jobban. (Vidéki kiszállásnál kiszállási díjat számítok fel!)

Mennyibe kerül, és hogyan fizetheted?

Akkor veheted igénybe, ha már korábban jártál nálam színtípus meghatározáson. Önállóan, színelemzés nélkül akkor végzem el, ha téged nem érdekel milyen színtípusod van, mert nem eszerint szeretnéd összállítani a ruhatáradat.  

Három lehetőség közül választhatsz

4órás program:
40.900 Ft

3 órás program:
32.900 Ft

2×3 órás* program:
55.900 Ft

*Gondolva azokra, akik a vásárlást szívesebben tennék két különálló alkalomra, hogy nagyobb kínálatból válogathassunk, vagy  mert a teljes ruhatárukat szeretnék felépíteni, és inkább kivárnák a tökéletesen megfelelő darabot, nekik biztosítok lehetőséget arra, hogy 2×3 órában  kedvezményesebb áron vehessék igénybe a szolgáltatást.

 

Amennyiben túllépjük a megadott időtartamot, akkor (csak a 3 órás programnál) első óra 10.000 Ft és minden további megkezdett óra 5000 Ft 

A másik két csomagnál minden megkezdett óra 5000 Ft

 

1. Kattints a Megrendelem/Jelentkezem gombra és válaszd ki a szolgáltatást, amire jelentkezel. 

2. 48 órán belül e-mailben jelentkezem és egyeztetjük a részleteket, valamint az időpontot, majd elküldöm neked a díjbekérőt.

3. Utald el a szolgáltatás ellenértékét. A pénz beérkezését követően megküldöm a vásárlás díját tartalmazó számlát.

4. Az időpont előtt küldök egy emlékeztetőt, és pontosítjuk a részleteket.

5. Kérlek, ha azt tapasztalod, hogy valahol elakadt a folyamat, nem kapsz választ valamire, jelezd ezt nekem a jelentkezési űrlapon, vagy a noagesmiling-kukac-gmail-pont-com e-mail címen. Lehetséges, hogy technikai hiba történt.

6.  Ezt a szolgáltatást Budapesten tudod igénybe venni.

 

Értékrendem

 

Az én önismereti és stílus facilitátori filozófiám 4 pillérre épül. Ezek vezérelnek a mindennapok során, és jelennek meg minden szolgáltatásomban, ingyenes anyagomban is. 

 

 

Érték

Minden alkalommal amikor valamilyen módon megnyilvánulok az lebeg a szemem előtt, hogy értéket közvetítsek. Hogyan tudok nektek olvasóknak, nézőknek, hallgatóknak, ügyfeleknek olyasmit adni, ami hozzájárul az életetek jobbá tételéhez. Ami olyan tudást, információt, összefüggéseket, lehetőségeket világít meg, amit hatékonyan használva, több öröm, több móka, több kacagás jelenik meg az életetekben.

Az a fajta integrált szemlélet, ahogy én viszonyulok az önismerethez, és a stílushoz, divathoz, egy olyan látásmódot tesz lehetővé, amit kevesen használnak mélységeiben. Inkább csak említés szintjén van jelen, hisz anélkül, hogy mindkettőben szakértelemmel rendelkeznénk valójában csak a felszínt lehet kapargatni. Itt nem a felszínt kapargatjuk, hanem a mélyére megyünk a dolgoknak.

Támogatás
A valódi támogatás az, amiből a legtöbben hiányt szenvednek. És ebbe nem csak a környezet támogatásának hiánya értendő, hanem önmaguk elismerésének hiánya is. Én meglátom az erősségeidet, a benned lévő potenciált, és azon vagyok, hogy ezt te is meglásd és elismerd. Amikor a saját erőd újra a kezedben lesz, nem lesz már szükséged arra, hogy kívülről erősítsenek meg. Pontosan tudni fogod, mennyire értékes és egyedi vagy. És amikor valaki elismer, az lesz a hab a tortán, és nem a víz, ami nélkül elsorvadsz.
Hatékonyság
Mindenem a hatékonyság. Az, hogy használható tudást adjak. Az, hogy azzal, amit adok, te valódi sikereket érj el.

Nem szeretem a felesleges időrablást, a szócséplést. Én a tudásban hiszek, és abban, hogy ott van benned minden, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit szeretnél.

Ebben erősítelek meg és ezt egészítem ki olyan információkkal, amikkel te is hatékony tudsz lenni az életedben.

Bizalom

Itt talán most arra gondolsz, hogy arra kérlek bízz bennem. De nem. Nem kérem, hogy bízz bennem, mert tudom, hogy az alapján, amit látsz pontosan el tudod dönteni, hogy bízhatsz-e bennem, vagy sem.

Amiről itt most szó van, egy olyan „terep”, ahol kell a bizalom, és ez az önmagadban lévő bizalom. Önbizalom nélkül semmire sem jutunk.

Szóval az én filozófiám szerint az önbizalom az, ami továbblendít a nehéz helyzeteken. Sugárzik belőled, vagy az, hogy van, vagy a hiánya.

Az önbizalom nem valami olyasmi, amit meg kell szerezned, hiszen nem is veszítheted el. Az önbizalom most is ott van benned, és ha foglalkozunk vele, életre kelthetjük.

Mi van, ha két irányból az öltözködés, a külső irányából és a belső rendezkedés irányából teszünk lépéseket?
Na ez az, ami hatékonnyá tudja tenni ezt a folyamatot.

Én bízom benned, tudom, hogy képes vagy rá, és támogatlak, hogy te is felismerd a benned rejlő értéket!

Vásárlás stylisttal

Gyakori kérdések
Milyen napokra, napszakokra, időpontokra ütemezhetőek a szolgáltatások?

A szolgáltatásokat alapvetően munkanapokon, hétfőtől péntekig tudod igénybe venni, 10.00-19.00 óra között. A 19.00 óra nem kezdési hanem befejezési időpontot jelent, ebből kell visszaszámolni a szolgáltatás időtartamát.

Színtanácsadást Budapesten kizárólag természetes fényviszonyok megléte idején tudom vállalni, ez évszakonként változó. Dunakeszin 5500K-s természetes fényviszonyokat biztosító lámpákkal rendelkezem a NoAge Stúdióban, így ott nem feltétel a természetes fény.

Vásárlást nem vállalok Black Friday-en, Glamour napokon, Joy napokon, és Karácsony előtti napokban. Ezeken a napokon nem tudnánk hatékonyan vásárolni a nagy tömeg miatt.

Most akkor szabadságot kell kivennem?
Amikor elhatározod, hogy adsz magadnak pár óra kikapcsolódást, feltöltődést, vagy lehetőséget a változásra, akkor az a leghatékonyabb, ha teljesen, sietség nélkül jelen tudsz lenni. Nem kell utána rohannod sehova, hanem kényelmesen be tudod fogadni a pillanatot. Ez legtöbbször úgy oldható meg, ha arra fél napra, szabaddá teszed magad.
Van lehetőség online tanácsadásra, vagy fénykép alapján elemzésre?

A  színtanácsadás szolgáltatás alapja  a színkendőzés, azt csak személyesen tudjuk elvégezni. Ha szeretnéd ismerni a színtípusodat, és abból kiindulva felépíteni a ruhatáradat, akkor ehhez találkoznunk kell. Vannak, akiket alapból nem  érdekel a színtípusuk, mert nem törekszenek a teljesen harmonikus ruhatár felépítésére. Ha te is ilyen vagy és  nem ragaszkodsz a színtípusod meghatározásához, akkor a "Ragyogj fel!" - stíluskarakter evolúció szolgáltatásomat ajánlom neked. Ez ráadásul belülről is építkezik és a stíluskaraktered elemzésén alapul.

Itt tudsz róla tájékozódni >>

Milyen korosztályú és nemű személy jöhet tanácsadásra?
A NoAge Styling and more… oldalon 35+ hölgyeknek segítek, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Miután elmúlunk 40’-50’-60’ más-más élhelyzetekkel találkozunk, amik képesek megtépázni az önbecsülésünket, és ráncokat mélyeszteni az arcunkba. De ennek nem kell így lennie. Még mielőtt elérnéd a következő nagy fordulópontot az életedben, rengeteget tehetsz önmagadért, és a külsődért. Sőt, jobban érezheted magad, mint valaha.
Van lehetőség vidéken igénybe venni a szolgáltatásokat?

Amennyiben többen vagytok, akik szeretnétek a szolgáltatásokat igénybe venni, szívesen utazom a városotokba. Ha ilyen igény merül fel, írj e-mailt, és egyeztetünk a lehetőségekről.

Vállalsz több fős tanácsadást is?
Az egyéni szolgáltatások rólad szólnak. Te vagy a középpontban. Az én programjaimban több van, mint stílustanácsok. Sokkal mélyebbre megyünk. Ha ezt az élmény megosztanád valaki mással, akkor egyrészt nem tudnál csak magadra figyelni, másrészt az én figyelmem is megoszlana köztetek. Szerintem nem lenne annyira bensőséges, még akkor sem, ha a másik személy a legjobb barátnőd, vagy az anyukád lenne.

Ha olyan programot szeretnél, ami velük közös, akkor szívesen szervezek nektek egy Önbizalom tuning - csajos napot, ahol rugalmasan, a kettőtök igényeire építjük fel a 8 órás programot.

Mi történik, ha az előre beütemezett idő nem elegendő és nem fejezzük be a programot?
Ez csak a gardróbrendezés és a vásárlás esetén fordulhat elő. Rajtam nem fog múlni, hogy tartsuk az időpontokat, de ha túl sok ruhát kell átválogatnunk, vagy beszereznünk, akkor megtörténhet, hogy túllépjük az időkeretet.

Te döntesz róla, hogy befejezzük-e a megadott időpontban, vagy folytassuk a gardróbrendezést, vásárlást. Utóbbi esetben, minden további megkezdett óra 5000 Ft.

Telefonon szeretnék kapcsolatba lépni veled, megadod a telefonszámodat?
Miközben ügyféllel vagyok, nem tudom felvenni a telefont, ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van akkor írj a kapcsolatfelvételi űrlapon, ha szolgáltatásra szeretnél jelentkezni, akkor használd a megrendelés gombot. 48 órán belül válaszolok.
Mit tegyek, ha tanácsadás után kérdésem van? Hol tehetem fel őket?
Ha bármilyen kérdés felmerült benned a tanácsadás után, kérlek használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írj e-mailt. 24 órán belül válaszolok.
Elérhetők-e a szolgáltatások ajándékutalvány formájában?

Az a tapasztalatom, hogy az ajándékutalványok sokszor nem sülnek el jól. Abban az esetben szívesen töltök ki ajándékutalványt, ha biztos vagy benne, hogy az ajándékozott is szívesen eljön hozzám. Ha ezt tisztáztad, akkor írj e-mailt, és megbeszéljük a részleteket.

Lehet-e a helyszínen készpénzben fizetni?

Az egyeztetett időpontot a szolgáltatás ellenértékének befizetésével tudod biztosítani, lehetőséged van bankkártyás fizetésre, vagy előre utalásra. Nem fixálok időpontot a pénz beérkezése előtt, így értelemszerűen nincs lehetőség készpénzes fizetésre sem.

Hogy lehet lemondani, vagy más időpontra áttenni a tanácsadást?

Lemondásra a lefixált időpont előtt 8 nappal van lehetőség. Ez esetben a beérkezett pénzt visszautalom, vagy van lehetőség más időpontot egyeztetni. 8 napon belüli lemondás esetén a pénz 80%-a jár vissza, vagy van lehetőség az időpont módosítására. 24 órán belüli lemondás esetén csak kivételes esetekben van lehetőség visszatérítésre és más időpont egyeztetésére.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

Részletfizetésre csak a Teljes stílustanácsadás megrendelése esetén van lehetőség, két részletben fizethető, 79.500Ft/részlet. Első részlet esedékessége a megrendeléskor, második részletnek a második találkozás előtt be kell érkeznie a számlára.

A feltüntetett árak nettó vagy bruttó árak?

A feltűntetett ár a fizetendő ár, arra más költség már nem rakódik

Voltam már másnál színtanácsadáson, tudjuk e annak az eredményével folytatni a többi szolgáltatást?
Inkább nem hagyatkoznék más megállapításaira, amíg nem ellenőriztem. Ahhoz, hogy maximálisan biztos legyek a színtípusodban nekem is el kell végeznem a színkendőzést.
Én már bekategorizáltam magam a neten található anyagok, a szemszínem, bőrszínem és a hajszínem alapján. Akkor is érdemes színtanácsadásra jönnöm?
A szemszín, bőrszín, természetes hajszín alapjául szolgál ugyan a kategorizálásnak, de önmagában egyik sem jelenti, hogy akkor biztosan abba az adott színtípusba tartozol. Ehhez kellenek a színkendők. Ráadásul az interneten keringő anyagok, sokszor ellentmondásban vannak egymással, szóval közel sem jelentenek egy biztos információforrást.
Őszül a hajam, idővel változni fog a színtípusom?

Az őszülés bizonyos esetekben jelentheti, hogy a színtípus kissé eltolódik, de erre generális szabály és bizonyosság nincs. Ezt egyedileg lehet megnézni. Vannak akiknek változik, vannak akiknek nem. Ami biztos, hogy a Tél típusból sohasem lesz Nyár, a Nyárból pedig Tavasz amiatt, mert megőszült. Elképzelhető viszont, hogy a  Nyár a Világos Nyár felé veszi az irányt, vagy a Tél típusnak kissé vissza érdemes venni az élénkségből. Kissé, és nem annyira, hogy Nyár színeket kezdene el hordani. Persze múlik ez a szem kifakulásán is, idősödve a szemszín veszíthet élénkségéből. Ami azért nagyon esélyes, hogy a Tavasz és az Ősz típusoknak nem lesz szép fehér a haja, mindig is lesz benne egy sárgás beütés, ami miatt kevés ide sorolható nő hagyja meg az ősz hajszínét. 

Muszáj megválnom a kedvenc ruháimtól, ha színben, vagy fazonban nem megfelelőek számomra?
Semmit sem muszáj. Mindenben te döntesz. Én elmondom a javaslataimat, és hogy te azokat megfogadod, vagy sem, az már rajtad múlik. Lehetséges, hogy lesznek olyan ruháid, amikhez érzelmileg kötődsz, semmi sem történik, ha megtartasz belőlük valamennyit. Ha túlságosan nagy a kötődésed a régi darabjaidhoz, akkor pedig tehetünk azért, ha te is szeretnéd, hogy ez változzon.
Igénybe vehetem önálló szolgáltatásként a vásárlás stylisttal programot?

Ha korábban voltál már nálam színtanácsadáson, illetve ha téged nem érdekel, hogy milyen színtípusba és alkattípusba tartozol és enélkül az információ nélkül szeretnél vásárlást akkor igen. Így vagy csak azzal az információval mehetünk amit ránézésre meg tudok állapítani, vagy egy nem színelemzés alapú szolgáltatásomat ajánlom neked a vásárlást megelőzően: Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció  Ez kicsit másként zajlik, mint a személyes, színtanácsadásra épülő szolgáltatások.

Mennyi pénzzel érdemes elindulni vásárolni? És hová megyünk?
Ez rajtad múlik. Mi az igényed, mi az, amit meg tudsz engedni magadnak, attól függően fogjuk belőni az üzleteket, ahová ellátogatunk. Semmi gond azzal, ha keveset szeretnél költeni, és megfelel neked a turi, és az sem, ha a magasabb árfekvés felé kacsintgatunk.

Sőt. Ha szeretnéd körbejárni az üzleteket velem, és egyetlen forintot sem költenél ruhára, nekem az is rendben van. Akkor csak megmutatom az aktuális kínálatból, hogy mi az, amit én javasolnék, milyen fazonok, milyen színek, és majd a későbbiekben, amikor szeretnéd visszamehetsz egyedül.

Megtanítasz egyedül vásárolni is az együtt töltött 4 órában?
Ennyi idő arra nem elég, hogy teljes mértékben bevezesselek a hatékony vásárlás rejtelmeibe. Ott azzal vagyunk elfoglalva, hogy megnézzük, hogy mi az, ami előnyös, és beépíthető a ruhatáradba, és mi az amit jobb kerülnöd. Rengeteg információ és impulzus fog érni. A rendelkezésre álló 4 óra el fog repülni.

Közben persze rengeteg mindent elmondok, ami hasznos lesz neked a későbbiekben, de hogy abból mennyi fog megmaradni, és mennyit tudsz majd ténylegesen hasznosítani, az majd később kiderül.

Jelentkezem közös Vásárlásra:

Pipáld ki a mezőket!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This