Szerzői jogok

A noagestyling.com weboldalon megjelenő összes szöveges és grafikus tartalom, szolgáltatás kapcsán megjelenő szellemi termék, anyag , valamennyi jelenlegi és korábbi hírlevél sorozat, blogcikk, videós anyag, hangfelvétel, letölthető ingyenes anyag, és valamennyi saját készítésű fotó szerzői jogi védelem alatt áll (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

 

A weboldal és a hozzá tartozó felületek (hírlevél rendszer, Soundcloud csatorna, Youtube csatorna, Spotify, Facebook oldal, Facebook csoport, Instagram oldal és más weboldalhoz kapcsolódó felületek) bármely tartalmának, engedély nélküli felhasználása, átdolgozása, másolása, magán, vagy üzletszerű felhasználása, átdolgozása és abból bárminemű bevételszerző tevékenység folytatása tilos. Sem felhasználni, sem lemásolni, sem más anyagokban beépíteni, vagy azokat teljes egészében, vagy részleteiben felhasználni, belőlük más hasonló terméket létrehozni, írásos engedély hiányában nem lehet. Részben vagy egészben való közzétételük nem megengedett.

A weboldal tartalma a szerző neve [Benedek Krisztina – önismereti és stílus facilitátor] és a forrás [https://noagestyling.com] megjelölésével, működő link formájában, a szerző írásbeli hozzájárulásával felhasználható.

A közösségi média oldalakon, kizárólag a megosztás, vagy ajánlás gombot használva a tartalmak írásbeli engedély nélkül is megoszthatók. Ebben az esetben az eredeti felületre viszi a látogatót a megosztás. A tartalom kimásolása és beillesztése közösségi média oldalakra, még a forrás megjelölés mellett sem megengedett. Erre a forrás megjelölés nélküli tartalommegosztás során alkalmazott díjazás az irányadó.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás, más oldalon történő megjelenítés díjköteles: 50.000 Ft+ Áfa naponta. A szerzői jogi védelem alatt álló képek használatáért 50.000 Ft + Áfa fizetendő naponta, képenként.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy ezen fizetési kötelezettség tudatában használja fel az oldalt. A szerzői jogi jogsértés megállapítása esetén az oldal tulajdonosa, illetve a jogosulatlanul felhasznált tartalom szerzője jogosult, külön felszólítás nélkül dokumentálni a jogsértés létét, egyúttal közjegyzői ténytanúsítást beszerezni, melynek költségét a jogsértő felhasználóra hárítja. Emellett kiszámlázza és megküldi a jogsértés megállapításától kezdődően a fizetendő díjat.

A szerző pontos és hiteles információk közlésére törekszik, ezzel egyidejűleg a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősség nem terheli.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This