Hogyan tölts el úgy egy napot, hogy tele legyen a kedvenc elfoglaltságaiddal, és közben az önbizalmadat is növelje?

Önbizalom tuning

Egész napos csajoskodás, személyedre szabva

Reggel, amint kinyitod a szemed, azonnal a tudatodba tódulnak a problémáid, és te ott vagy tanácstalanul, rágörcsölve. Szeretnél valamit, de nagyon nem akar összejönni. Nem állnak össze a dolgok.

Vagy éppen nem vagy elégedett saját magaddal, azzal, ahogy kinézel, azzal amit tudsz, vagy azzal ahol tartasz. Valahogy nem találod a helyed a világodban. Tudod, hogy ezen csak te tudsz változtatni, de gőzöd sincs mit is tehetnél.

Az önfejlesztést a legtöbben kemény munkának tekintik, amibe néha bele kell halni. Azt gondolják, hogy ha valamiért keményen kell dolgozni, és áldozatokkal teli, akkor értékes.

Csakhogy a szenvedés nem feltétlenül az életünk része. Megértem, ha nincs kedved még több szenvedéshez.

Van más lehetőség!

2006 óta foglalkozom önismerettel, végzek egyéni kezeléseket, konzultációkat, tartok tanfolyamokat. Találkoztam már mindenféle élethelyzettel, és tudom a megoldást sosem a görcsök, a túlbonyolítás, vagy a szenvedés segíti elő, hanem amikor hajlandó vagy azon túllépni. A könnyedség, az öröm és annak tudata, hogy van választásod, ami elhozza neked a valódi változást.

Mi hozhatna több könnyedséget, mint az, ha egy napra kiszakadsz a mindennapi életedből, vagy abból a helyzetből, ami éppen megoldásra vár, és hajlandó vagy feltöltődni valami olyasmivel, amit szeretsz, ami kikapcsol és örömet okoz.

És ha eközben még megmutatkozik valami új irány is, ha oldódnak a blokkok, amik korlátoztak, és amik miatt azt teremtetted, ami van, akkor valóban érdemes volt mást választanod.

Mit nyújthat neked ez a program?

Maximális személyre szabottságot

Jöhetsz akár sikert, munkahelyet, pénzügyeket érintő kérdésekkel, vagy párkapcsolati nehézségekkel, és lehet az a szándékod, hogy növelni szeretnéd az önbizalmad, magabiztosságod, önszereteted.

Onnan indulunk, ahol most tartasz. Maximálisan figyelembe veszem az igényeidet és nem traktállak olyasmivel, amit nem tudnál befogadni. Így annyira rád szabott lesz, amennyire csak lehetséges.

 

Két irányból induló változást

Elkezdünk belül rendezkedni, olyan felismerésekre vezetlek rá, amikkel tovább tudsz lépni. Felhozunk korlátozó nézőpontokat, amik eddig dolgoztak benned a mélyben, és megakadályozták, hogy mást is láss.

Kívül is rendezkedünk, hogy sokkal jobban érezd magad és belenézve a tükörbe, máris magabiztosabbnak, szebbnek érezhesd magad.

 

Több tudatosságot

Bármi is van jelen most az életedben, amiben változást szeretnél, annak egyetlen gyökere van, az, hogy nem vagy a középpontodban.

Nem vagy harmóniában, nem a saját életedet éled, nem vagy önmagad és nem adod meg magadnak mindazt, amire vágysz. Ha ezt megváltoztatod, elkezd változni minden más is.

Ehhez több tudatosságra, több jelenlétre van szükséged. Megmutatom, hogy te ott, ahol most vagy, hogyan érheted el, hogy önmagad legjobb verziójaként éld az életedet.

 

Könnyedséget, örömet, vidámságot

Ehhez nincs szükség elszeparálódásra, világtól való elvonulásra, és legkevésbé szenvedésre. A változást létre lehet hozni sokkal több könnyedségbe, mókába, vidámságba ágyazva, mint amit el tudsz képzelni.

És közben a könnyedség ellenére, vagy éppen emiatt, hatalmas változások indulhatnak be benned.

 

És mindez meglesz egy nap alatt?

 

Hazudnék, ha azt állítanám, hogy igen. Elindítjuk a folyamatot, kapsz egy hatalmas impulzust hozzá, a kiteljesedés, a további teendők megtétele már rajtad múlik.  Szerencsére továbbra sem kell majd belefeszülnöd, vagy túlbonyolítanod a dolgot. Megmutatom hogyan?

Mit tartalmazhat egy ilyen Önbizalom tuning nap?

Itt a középpontban az önismeret és a benned zajló változások előidézése van. Ezt dobjuk fel egy kis csajoskodással, ami a hátteret adja és nem a főszereplő.

A programot te állítod össze, az lesz benne, amit te szeretnél. Az egész napos csajoskodás 7 órás program. Nagyjából időben fele-fele arányban oszlik el a styling és az önismereti rész, valójában az egész napot átitatja az önbizalmad turbózása. Hogy pontosan miből mennyi lesz, az a program személyre szabása során alakul ki.

 

Egy egész napra a társaságod, a facilitátorod és a személyi stylistod leszek egy személyben.
Ez azt jelenti, hogy az összes szakmai tudásomat arra használjuk, hogy a nap végére sokkal jobban érezd magad a bőrödben, több öröm, több vidámság jelenjen meg az életedben.

Miből választhatsz?

Shopping túra

A napot egy kávézóban kezdjük. Átbeszéljük, miben szeretnél változást, és el is kezdjük az önismereti programot.

A folytatásban megnézzük az üzletek kínálatát, az érdeklődési körödtől függően a ruhaüzleteket, ékszer boltokat, drogériákat, cipő, vagy táska boltokat. Ez teljesen kötetlen, nem muszáj vásárolnod semmit. Itt most nem az a cél, hogy a gardróbodat feltétlenül gyarapítsuk, hanem az, hogy egy ilyen felszínesnek tűnő tevékenység, mint a vásárlás, mennyi nézőpontot képes felhozni, amik korlátoznak abban, hogy elismeréssel tekints önmagadra, és értékeld azt, aki vagy. Persze közben beszélgetünk a stílusról, a trendekről, a fazonokról is, megnézzük mi áll jól, és mi nem. Ez a program azonban nem a klasszikus értelemben vett vásárlás stylisttal szolgáltatás, és nem is váltja ki azt. Itt most minden az önismeretet szolgálja, és nem azt, hogy összegyűjtsük a ruhatáradból hiányzó darabokat. Akkor is választhatod, ha még nem voltál színtanácsadáson, alkatelemzésen és nem rendeztünk neked gardróbot sem.

Valamikor a nap folyamán megebédelünk egy előre egyeztetett helyen, és közben is folytatjuk a facilitálásodat. Az ebédet, és a délelőtti kávét az ár tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást Budapesten tudod igénybe venni, hétköznapokon.

Csajoskodás a NoAge stúdióban

Te jössz el hozzám, a stúdiómba, ahol minden a rendelkezésünkre áll, hogy egy igazi, bekuckózós csajos napot töltsünk együtt.

Persze itt is kávéval és fincsiségekkel indítjuk a napot, és egy tájékozódó beszélgetést követően belevágunk az önismereti témába.

A nap folyamán megnézhetjük a színtípusodat, és alkattípusodat, vagy kipróbálhatjuk hogy festesz különböző sminkekben. (A színtanácsadás (+ alkatelemzés) ebben a szolgáltatásban lefedi az egyedi színtanácsadás szolgáltatást.) Elhozhatod a sminkeszközeidet, palettáidat, rúzsaidat, és átválogathatjuk a neszesszeredet. Közben persze tovább bontogatjuk a falakat, itt is minden tevékenységünk azt a célt szolgálja, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. A szín és alkatelemzés és a sminktanácsadás nem fér bele együtt egy napba, szóval vagy egyiket, vagy másikat tudjuk beiktatni. A te egyéni igényeid döntik el, melyik legyen.

Az ebédet házhoz rendeljük. Az ár a kávé és az ebéd költségét tartalmazza.

Ezt a szolgáltatást Dunakeszin, a NoAge Stúdióban tudod igénybe venni, hétköznapokon. 

2 órás Önbizalom extra, az Önbizalom tuning programon részt vetteknek

Ha már voltál nálam korábban Önbizalom tuning – egész napos csajoskodás programon, és szeretnél az önismereti résszel még tovább foglalkozni, akkor lehetőséged van extra 2 óra vásárlására. Jöhetsz új témával, vagy akár folytathatjuk az Önbizalom tuningon felvetett témával is.

Ezt a szolgáltatást online tudod igénybe venni, hétköznapokon.

Mennyibe kerül, és hogyan fizetheted?

Akár a shopping túrát, akár a Csajoskodás a Noage stúdióban programot választod, a 7 órás program ára: 85.900 HUF

 

Az ebédet és a kávét az ár tartalmazza. A shopping túra során vásárolt termékek árát viszont nem.

A 2 órás Önbizalom extra ára: 18.000 HUF

1. Kattints a Megrendelem/Jelentkezem gombra és válaszd ki a szolgáltatást, amire jelentkezel.

2. 48 órán belül e-mailben jelentkezem és egyeztetjük a részleteket, valamint az időpontot, majd elküldöm neked a díjbekérőt.

3. Utald el a szolgáltatás ellenértékét. A pénz beérkezését követően megküldöm a vásárlás díját tartalmazó számlát.

4. Az időpont előtt küldök egy emlékeztetőt, és pontosítjuk a részleteket.

5. Kérlek, ha azt tapasztalod, hogy valahol elakadt a folyamat, nem kapsz választ valamire, jelezd ezt nekem a jelentkezési űrlapon, vagy a noagesmiling-kukac-gmail-pont-com e-mail címen. Lehetséges, hogy technikai hiba történt.

6.  Ezt a szolgáltatást Budapesten, vagy Dunakeszin tudod igénybe venni.

 

Értékrendem

 

Az én önismereti és stílus facilitátori filozófiám 4 pillérre épül. Ezek vezérelnek a mindennapok során, és jelennek meg minden szolgáltatásomban, ingyenes anyagomban is. 

 

 

Érték

Minden alkalommal amikor valamilyen módon megnyilvánulok az lebeg a szemem előtt, hogy értéket közvetítsek. Hogyan tudok nektek olvasóknak, nézőknek, hallgatóknak, ügyfeleknek olyasmit adni, ami hozzájárul az életetek jobbá tételéhez. Ami olyan tudást, információt, összefüggéseket, lehetőségeket világít meg, amit hatékonyan használva, több öröm, több móka, több kacagás jelenik meg az életetekben.

Az a fajta integrált szemlélet, ahogy én viszonyulok az önismerethez, és a stílushoz, divathoz, egy olyan látásmódot tesz lehetővé, amit kevesen használnak mélységeiben. Inkább csak említés szintjén van jelen, hisz anélkül, hogy mindkettőben szakértelemmel rendelkeznénk valójában csak a felszínt lehet kapargatni. Itt nem a felszínt kapargatjuk, hanem a mélyére megyünk a dolgoknak.

Támogatás
A valódi támogatás az, amiből a legtöbben hiányt szenvednek. És ebbe nem csak a környezet támogatásának hiánya értendő, hanem önmaguk elismerésének hiánya is. Én meglátom az erősségeidet, a benned lévő potenciált, és azon vagyok, hogy ezt te is meglásd és elismerd. Amikor a saját erőd újra a kezedben lesz, nem lesz már szükséged arra, hogy kívülről erősítsenek meg. Pontosan tudni fogod, mennyire értékes és egyedi vagy. És amikor valaki elismer, az lesz a hab a tortán, és nem a víz, ami nélkül elsorvadsz.
Hatékonyság
Mindenem a hatékonyság. Az, hogy használható tudást adjak. Az, hogy azzal, amit adok, te valódi sikereket érj el.

Nem szeretem a felesleges időrablást, a szócséplést. Én a tudásban hiszek, és abban, hogy ott van benned minden, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit szeretnél.

Ebben erősítelek meg és ezt egészítem ki olyan információkkal, amikkel te is hatékony tudsz lenni az életedben.

Bizalom

Itt talán most arra gondolsz, hogy arra kérlek bízz bennem. De nem. Nem kérem, hogy bízz bennem, mert tudom, hogy az alapján, amit látsz pontosan el tudod dönteni, hogy bízhatsz-e bennem, vagy sem.

Amiről itt most szó van, egy olyan „terep”, ahol kell a bizalom, és ez az önmagadban lévő bizalom. Önbizalom nélkül semmire sem jutunk.

Szóval az én filozófiám szerint az önbizalom az, ami továbblendít a nehéz helyzeteken. Sugárzik belőled, vagy az, hogy van, vagy a hiánya.

Az önbizalom nem valami olyasmi, amit meg kell szerezned, hiszen nem is veszítheted el. Az önbizalom most is ott van benned, és ha foglalkozunk vele, életre kelthetjük.

Mi van, ha két irányból az öltözködés, a külső irányából és a belső rendezkedés irányából teszünk lépéseket?
Na ez az, ami hatékonnyá tudja tenni ezt a folyamatot.

Én bízom benned, tudom, hogy képes vagy rá, és támogatlak, hogy te is felismerd a benned rejlő értéket!

Önbizalom tuning – egész napos csajoskodás

Gyakori kérdések
Milyen napokra, napszakokra, időpontokra ütemezhetőek a szolgáltatások?

A szolgáltatásokat alapvetően munkanapokon, hétfőtől péntekig tudod igénybe venni, 10.00-19.00 óra között. A 19.00 óra nem kezdési hanem befejezési időpontot jelent, ebből kell visszaszámolni a szolgáltatás időtartamát.

Színtanácsadást Budapesten kizárólag természetes fényviszonyok megléte idején tudom vállalni, ez évszakonként változó. Dunakeszin 5500K-s természetes fényviszonyokat biztosító lámpákkal rendelkezem a NoAge Stúdióban, így ott nem feltétel a természetes fény.

Vásárlást nem vállalok Black Friday-en, Glamour napokon, Joy napokon, és Karácsony előtti napokban. Ezeken a napokon nem tudnánk hatékonyan vásárolni a nagy tömeg miatt.

Most akkor szabadságot kell kivennem?
Amikor elhatározod, hogy adsz magadnak pár óra kikapcsolódást, feltöltődést, vagy lehetőséget a változásra, akkor az a leghatékonyabb, ha teljesen, sietség nélkül jelen tudsz lenni. Nem kell utána rohannod sehova, hanem kényelmesen be tudod fogadni a pillanatot. Ez legtöbbször úgy oldható meg, ha arra fél napra, szabaddá teszed magad.
Van lehetőség online tanácsadásra, vagy fénykép alapján elemzésre?

A  színtanácsadás szolgáltatás alapja  a színkendőzés, azt csak személyesen tudjuk elvégezni. Ha szeretnéd ismerni a színtípusodat, és abból kiindulva felépíteni a ruhatáradat, akkor ehhez találkoznunk kell. Vannak, akiket alapból nem  érdekel a színtípusuk, mert nem törekszenek a teljesen harmonikus ruhatár felépítésére. Ha te is ilyen vagy és  nem ragaszkodsz a színtípusod meghatározásához, akkor a "Ragyogj fel!" - stíluskarakter evolúció szolgáltatásomat ajánlom neked. Ez ráadásul belülről is építkezik és a stíluskaraktered elemzésén alapul.

Itt tudsz róla tájékozódni >>

Milyen korosztályú és nemű személy jöhet tanácsadásra?
A NoAge Styling and more… oldalon 35+ hölgyeknek segítek, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Miután elmúlunk 40’-50’-60’ más-más élhelyzetekkel találkozunk, amik képesek megtépázni az önbecsülésünket, és ráncokat mélyeszteni az arcunkba. De ennek nem kell így lennie. Még mielőtt elérnéd a következő nagy fordulópontot az életedben, rengeteget tehetsz önmagadért, és a külsődért. Sőt, jobban érezheted magad, mint valaha.
Van lehetőség vidéken igénybe venni a szolgáltatásokat?

Amennyiben többen vagytok, akik szeretnétek a szolgáltatásokat igénybe venni, szívesen utazom a városotokba. Ha ilyen igény merül fel, írj e-mailt, és egyeztetünk a lehetőségekről.

Vállalsz több fős tanácsadást is?
Az egyéni szolgáltatások rólad szólnak. Te vagy a középpontban. Az én programjaimban több van, mint stílustanácsok. Sokkal mélyebbre megyünk. Ha ezt az élmény megosztanád valaki mással, akkor egyrészt nem tudnál csak magadra figyelni, másrészt az én figyelmem is megoszlana köztetek. Szerintem nem lenne annyira bensőséges, még akkor sem, ha a másik személy a legjobb barátnőd, vagy az anyukád lenne.

Ha olyan programot szeretnél, ami velük közös, akkor szívesen szervezek nektek egy Önbizalom tuning - csajos napot, ahol rugalmasan, a kettőtök igényeire építjük fel a 8 órás programot.

Mi történik, ha az előre beütemezett idő nem elegendő és nem fejezzük be a programot?
Ez csak a gardróbrendezés és a vásárlás esetén fordulhat elő. Rajtam nem fog múlni, hogy tartsuk az időpontokat, de ha túl sok ruhát kell átválogatnunk, vagy beszereznünk, akkor megtörténhet, hogy túllépjük az időkeretet.

Te döntesz róla, hogy befejezzük-e a megadott időpontban, vagy folytassuk a gardróbrendezést, vásárlást. Utóbbi esetben, minden további megkezdett óra 5000 Ft.

Telefonon szeretnék kapcsolatba lépni veled, megadod a telefonszámodat?
Miközben ügyféllel vagyok, nem tudom felvenni a telefont, ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van akkor írj a kapcsolatfelvételi űrlapon, ha szolgáltatásra szeretnél jelentkezni, akkor használd a megrendelés gombot. 48 órán belül válaszolok.
Mit tegyek, ha tanácsadás után kérdésem van? Hol tehetem fel őket?
Ha bármilyen kérdés felmerült benned a tanácsadás után, kérlek használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írj e-mailt. 24 órán belül válaszolok.
Elérhetők-e a szolgáltatások ajándékutalvány formájában?

Az a tapasztalatom, hogy az ajándékutalványok sokszor nem sülnek el jól. Abban az esetben szívesen töltök ki ajándékutalványt, ha biztos vagy benne, hogy az ajándékozott is szívesen eljön hozzám. Ha ezt tisztáztad, akkor írj e-mailt, és megbeszéljük a részleteket.

Lehet-e a helyszínen készpénzben fizetni?

Az egyeztetett időpontot a szolgáltatás ellenértékének befizetésével tudod biztosítani, lehetőséged van bankkártyás fizetésre, vagy előre utalásra. Nem fixálok időpontot a pénz beérkezése előtt, így értelemszerűen nincs lehetőség készpénzes fizetésre sem.

Hogy lehet lemondani, vagy más időpontra áttenni a tanácsadást?

Lemondásra a lefixált időpont előtt 8 nappal van lehetőség. Ez esetben a beérkezett pénzt visszautalom, vagy van lehetőség más időpontot egyeztetni. 8 napon belüli lemondás esetén a pénz 80%-a jár vissza, vagy van lehetőség az időpont módosítására. 24 órán belüli lemondás esetén csak kivételes esetekben van lehetőség visszatérítésre és más időpont egyeztetésére.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

Részletfizetésre csak a Teljes stílustanácsadás megrendelése esetén van lehetőség, két részletben fizethető, 79.500Ft/részlet. Első részlet esedékessége a megrendeléskor, második részletnek a második találkozás előtt be kell érkeznie a számlára.

A feltüntetett árak nettó vagy bruttó árak?

A feltűntetett ár a fizetendő ár, arra más költség már nem rakódik

Van lehetőség páros részvételre az Önbizalom tuning programon?

Akkor tudunk igazán rád fókuszálni, h te vagy a középpontban. Ha valaki más is jelen van, még ha ő egy nagyon jó barátnőd legyen is, akkor is bezavarhat abba, hogy valóban meg tudj nyílni. Ráadásul, ha ketten vagytok, akkor megoszlik a figyelem kettőtök között. Emiatt itt nincs lehetőség páros jelenlétre.

Amennyiben olyan programot szeretnél, amiben még valaki más, vagy többen is részt vesz(nek), akkor ez is megoldható, csak akkor az már valami más, nem Önbizalom tuning lesz, és más célt is fog szolgálni. Ha ezt szeretnéd, írj e-mailt és írd le az elképzeléseidet. Ha megoldható, akkor megszervezem.

Ha én másképpen szeretném összeállítani a programot, arra van lehetőség?

Írj egy e-mailt, írd le az elképzeléseidet, és ha megoldható, akkor van lehetőség a módosításra.

Meddig lehet eljutni önismereti téren ezzel a programmal?

Az attól függ, hol tartasz most, és hogy mennyire leszel nyitott és befogadó valami másra. Nem rajtam múlik, hanem azon, hogy hajlandó vagy-e rálépni arra az útra, ami elvisz a célodhoz.
Az, hogy mennyire vastag falakkal vetted körül magad, és azt mennyi időbe, munkába telik lebontani, az teljesen egyedi, és a találkozás során derül ki.
Én azon leszek, hogy minél többet adjak, és hogy te ebből mennyit profitálsz, az már a te választásaidon múlik.

Miben más az önbizalom tuning és a teljeskörű stílustanácsadás?

A teljes stílustanácsadáson kizárólag azzal foglalkozunk, ami elválaszt attól, hogy igazán önmagad legyél, és jól érezd magad a testedben és az életedben. Ott nincs lehetőség párkapcsolati, vagy munkahelyi ügyekbe belemenni. Az önbizalom tuning programon arról esik szó, amiről csak szeretnéd. Ugyanakkor itt is az a cél, hogy végül a középpontodba kerülj, de azért itt foglalkozhatunk aktuális élethelyzetekkel is. Azt is tudnod kell, hogy ezek megoldása sem egy néhány órás önismereti út, szóval a nap végén, még ne várd, hogy minden megoldódott. Azt viszont igen, hogy jobban érzed magad, mint a nap kezdetén.

Ha már voltam teljeskörű stílustanácsadáson, akkor érdemes erre is eljönnöm?

Abban az esetben érdemes a két elérhető lehetőség valamelyikére jönnöd, ha most valami más témát érintenél, mint ami a Teljes stílustanácsadás kereteibe belefért. Ha az Önbizalom tuning – egész napos csajoskodást  szeretnél, teljes körítésével, már voltál a teljeskörű stílustanácsadáson, és most is az önbizalmadon dolgoznál, akkor neked összeállítok valami egyedi programot, ami új lesz a számodra.

Jelezd ezt e-mailen.

Miben különbözik az önbizalom tuning, és a Teljes stílustanácsadás más styling szolgáltatásoktól??

Az Önbizalom tuning és a Teljeskörű stílustanácsadás legfőbb célja, hogy elkezdj lényedben átalakulni, és megtanulj tudatosan figyelni önmagadra, és arra, hogy mit akarsz kifejezni a világ felé.

A klasszikus stylist szolgáltatások elsősorban a külsőre helyezik a hangsúlyt.

Az én klasszikus stylist szolgáltatásaim másoktól eltérően, tartalmaznak ugyan némi önismeretet, azonban ott az idő rövidsége korlátozza a lehetőségek teljes tárházának a kimerítését. Ezért hoztam létre az Önbizalom tuning és a Teljes stílustanácsadás szolgáltatásokat, hogy ne csak a felszínt kapargassuk, hanem igazán elkezdj megerősödni bent is. Ez a hosszútávú változás feltétele.

És akkor készen leszek, és már semmi dolgom vele többé?
Szó sincs róla! Ez a kezdet. Ahhoz, hogy nap, mint nap azt az életet éld, amit szeretnél, nap, mint nap tenned kell önmagadért. Én mutatok egy irányt, de a választásokat te hozod meg.

Jelentkezem Önbizalom Tuningra:

Pipáld ki a mezőket!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This