Adj 16 órát és mosolyra fakadsz, ha tükörbe nézel

Ki fog derülni, mennyire értékes, egyedi és szép vagy. Végigvezetlek, mit emelj ki, és mit ne hangsúlyozz magadon. Megtanulod, hogy öltözhetsz kreatívan a gardróbodból. Megmutatom mit vásárolj meg és mit hagyj az üzletekben. Elsajátítod, hogyan költs hatékonyan.

Mindezt a Teljeskörű stílustanácsadás keretein belül.

Stílustanácsadás ELŐTT

Állsz a tükör előtt és elégedetlen vagy az eredménnyel.

Nem tudod mit, mihez vehetnél fel.

Tele a szekrényed ruhával, mégsincs egy göncöd sem.

Vásárolsz, és vásárolsz és megint csak vásárolsz, rengeteg pénzt költesz olyasmire, amit aztán nem viselsz.

Kétségbeesetten tétovázol a drogériák sminkpolcai előtt, vajon melyik színt válaszd? Aztán a tükör előtt, milyen sminket tegyél fel?

Nincs önbizalmad, nem tartod magad sem csinosnak, sem nőiesnek, sem szexinek.

Stílustanácsadás UTÁN

Tetszik amit a tükörben látsz.

Az öltözködés egy élvezetes kreatív játék.

Reggelente egy csodás ruhatárból választhatsz.

Minden jól áll, amit a gardróbodban találsz.

Pontosan tudod mire költs, és azt örömmel viseled.

Tétovázás nélkül leemeled a polcról a neked működő smink színeket.

Magabiztos és örömteli vagy, tudod használni a nőiességedet.

Teljeskörű stílustanácsadás

Összesen 16+3 órás program csak érted! Olyan leszel, mintha újjászülettél volna.

Elvégzünk egy teljes szín és alkat elemzést, hogy tudd, milyen színek állnak jól, és milyen fazonú ruhák az előnyösek számodra

Átnézzük a gardróbodat, hogy a ruháid kiemeljék az adottságaidat és ragyogóvá tegyék a megjelenésedet

Együtt shoppingolunk és beszerezzük a hiányzó darabokat.

Szetteket állítunk össze a gardróbod kínálatából.

Elemezzük az arcformádat, a szemformádat, átnézzük a sminkkészletedet és tippeket kapsz, hogy milyen sminkelési mód, amivel üdévé és fiatalossá válhat az arcod.

Mélyítjük az önismeretedet, a magabiztosságodat, az önbizalmadat, felszínre hozzuk mindazt, ami abban gátol, hogy önmagad legyél.

A teljes stílustanácsadás hatására olyan változáson mész keresztül, mint még eddig soha. Önmagadra találsz és magabiztosabb leszel. Értékes, személyedre szabott javaslatokat, ötleteket kapsz, amikkel hatékonyan használhatod ki az adottságaidat, és jobban fogod érezni magad a bőrödben.

Mit tartalmaz a Teljeskörű stílustanácsadás?

Nézzük részletesen

Színtanácsadás

Talán te is észrevetted már, hogy vannak nők, akik a kor előrehaladtával egyre jobban néznek ki, egyre magabiztosabbak, míg mások elkezdenek öregedni. Ennek a tévhittel ellentétben, nem az az oka, hogy jó géneket örököltek. Sokkal inkább tudatosan választják ki, milyen színektől válik az arcuk ragyogóvá. Nincs semmilyen titkos összetevő, ez a tudás bárki számára hozzáférhető és elsajátítható.

Te melyik csoportba szeretnél tartozni? Azok közé, akik egyre elkeseredettebbekké válnak ahogy telik az idő, vagy azok közé, akik kortalanul ragyognak?

A színtanácsadás rólad szól, te vagy a középpontban!

A lényege, hogy te magad is meglásd a különbséget. Azt, amit eddig talán észre sem vettél egy adott szín viselésekor.

A színtanácsadás a személyedre szabott két óra, ahol nem csak a színek arcodra vetített hatását vizsgáljuk, hanem a lényed, a személyiséged jellemzőit is. Ennek sikerességéhez 12 éves önismereti trénerként megszerzett tapasztalataim és tudásom is hozzájárul.

Színtanácsadás időtartama: 3 óra

 

Alkatelemzés

Alkatelemzés nélkül tanácstalanul állsz, vajon ez a ruhadarab a jó választás? Megfelel az alkalomnak? Előnyös annyira, hogy bevállaljam ezen a fontos napon? Vagy kényelmetlenül fogom érezni magam benne és ez rányomja  a bélyegét a napomra?

Alkatelemzés után pontosan tudod, hogy milyen darabokban vagy csinos, ellenállhatatlan és magabiztos. Tűpontosan állítod össze az outfitedet annak függvényében, hogy mit szeretnél magadról közölni. Tudod, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, hisz nincs más opció. Te irányítasz

Szeretnél ennyire lenyűgöző hatást kiváltani? Vagy bizonyos helyzetekben éppen a háttérben szeretnél maradni? Bármelyik is, tudni fogod, milyen ruhákra van szükséged hozzá.

Alkatelemzés időtartama: 1 óra

 

Gardróbrendezés

Tele a szekrényed olyan ruhadarabokkal, amik ezer éve nem voltak rajtad, mégis őrizgeted, hátha jók lesznek valamire? Az a helyzet, hogy nem lesznek jók. Csak a helyet foglalják, és megállítják az energiákat az életedben.

Milyen érzés reggelente egy kaotikus gardróbból öltözködni? Ahol keverednek a hordható darabok, az elhasználódott, megkopott, kicsi/nagy, rosszul álló, vagy éppen a stílusodba be nem illeszthető darabokkal? Ki tudsz igazodni benne? Vagy inkább elmegy a kedved az egésztől?

Képzeld el, hogy reggelente kinyitod a gardróbod ajtaját, és csupa olyan ruha sorakozik benne, ami a stílusodnak megfelelő, a színe ragyogtatja az arcod, a fazon kiemeli az alakod, magabiztossá tesz.
Képzeld el, hogy te döntöd el, hogy aznap elbújnál, vagy kitűnnél-e, és ennek megfelelően könnyedén választanád ki az outfited egyes darabjait.
Milyen lenne egy olyan gardrób, amiből könnyedén állítanád össze a hangulatodnak megfelelő szetteket? Szinte percek alatt, vagy akár kicsit elidőzve, ha éppen ahhoz van kedved.

Gardróbrendezés időtartama: 4 óra

 

Vásárlás

Állsz az üzletben tétován?

Vajon ez még belefér a színtípusomba, vagy sürgősen vissza kéne tennem a helyére.
Megvannak a kedvenc színeid, tudod a színtípusodat, de nem tudod megkülönböztetni a meleg és a hideg árnyalatokat.

 Ez a fazon nekem való? Vagy inkább itt kéne hagynom?
Tudod, milyen fazonok állnak általában jól, de az adott ruhadarabnál elbizonytalanodtál. Valami nem stimmel. Túl vastag, túl rövid, túl mintás? Hahó drága stylistom merre vagy?

Eddig csak nadrágot hordtam. Hol tartják a szoknyákat az üzletekben? Nem látok egyet sem.
Ki szeretnél lépni a komfortzónádból, csak nem tudod mi van azon kívül. Milyen lehetőségek, milyen kínálat, és egyáltalán hol tartják őket, mert a te szemed nem látja meg azt, amire eddig sohasem fókuszált.

Tele a szekrényem ruhákkal, és még sincs egy rongyom sem.
Eddig csak vásároltál és vásároltál koncepció nélkül. Nem tudod mid van, és mid nincs. Hiányos a ruhatárad, de nem igazán látod át, miből mennyire lenne szükséged.

Rengeteget költök ruhákra, aztán nem hordom őket.
Impulzus vásárlásaid végül abba torkollanak, hogy mire haza viszed az adott darabot, már nem is tetszik igazán. Aztán felveszed, de ugyanazzal a lendülettel már veszed is le. Nem érzed jól magad benne. Megbánt ruhadarabok árválkodnak a szekrényedben, és unod, hogy lépten nyomon belecsúszol ebbe.

Változtatnék, de mire? Kéne egy új ruhatár…
Meguntad a szedett-vedett darabokat, amik nem a személyiségedet tükrözik. Egyszer diáklánynak öltözöl, máskor meg úgy érzed túlságosan öreges a szetted. Nem találod a saját stílusod, így az üzletek kínálatában sem tudsz eligazodni.

Vásárlás időtartama: 4 óra

Sminktanácsadás

Gyakran állsz a tömött sminkpolcok előtt, és a bőség zavara amennyire csodálatos, annyira rémisztő is? Melyik márka, melyik szín? Milyen szemfesték? Milyen ruhához? Milyen szemszínhez? Milyen rúzs?

De az is lehet, hogy te jól eligazodsz a sminktermékek világában, mert mindent megvettél, amit csak piacra dobtak. Emiatt rengeteget költesz, aztán zsákszámra dobod ki a szinte érintetlen palettákat, miután lejárt a szavatosságuk.

Meglátsz egy sminket, kipróbálod, de valamiért neked nem úgy áll, és nem tudod mi lehet a gond. Lehet, hogy a színek nincsenek összhangban veled? Vagy az arcformáddal, a szemformáddal, a karaktereddel nem harmonikus?
Talán csak meg kéne változtatni pár dolgot, és máris tökéletes lenne rajtad az összhatás?

A sminktanácsadáson átnézzük a sminkkészletedet, és kiválogatjuk a neked megfelelő színeket. Elemezzük az arcformád, a szemformád. Elmondom mit hogyan csinálj, hogy a sminked az előnyös vonásaidat emelje ki.

Ez nem sminktanfolyam! Nem tanulsz meg az alapoktól sminkelni. Viszont sok mindent megmutatok neked, amit hatékonyan használhatsz.

És van valami amit egy sminktanfolyamon sem kapsz meg: azt, hogy te, személyedre szabva hogyan használd a színeket a színtípusodnak megfelelően.

Sminktanácsadás időtartama: 2 óra

 

Önismeret

Van egy módszerem, amivel hatékonyan találok rá a korlátaidra és veled együttműködve gyomláljuk ki azokat. Érdekel?

Mindenféle előrevetítés, általánosítás és okoskodás helyett, rád figyelek, veled vagyok. A te idődben senki más nem érdekel, csak te.

A te lényedre, helyzetedre hangolódva terelgetlek, aminek hatására jutsz el oda, hogy elismerd, megszeresd és válaszd önmagadat.

Nincsenek szabályok, dogmák, nincsenek következtetések és ítéletek. Nincsenek címkék, definíciók, diagnózisok. Csak a jelen pillanat ébersége. Csak az, ami neked működik. Semmit sem erőltetek rád, nem mondom meg mit kéne tenned. Az az én igazságom lenne. Mi a tiéd? Ezt derítjük fel.

Vele
Nem kételkedsz többé saját képességeidben, hanem tudni fogod ki vagy és merre szeretnél menni. Elkezdesz magadra másként tekinteni, mint ahogy eddig, és ez oda vezet, hogy a saját erőd birtokába jutsz. Összhangba kerül a külsőd és a belső világod. Hiteles önmagadként élve megjelenik  a harmónia, az öröm,  a játékosság az életedben.

Nélküle
Maradsz, aki voltál. Kicsit bizonytalan, kicsit erőtlen, önmagában kételkedő, másoknak megfelelni vágyó, másokat maga elé helyező, képességeit nem ismerő, és nem elismerő személy. Lehetnek új ruháid, lehet új ruhatárad is, de ez még senkit nem változtatott meg hosszútávon, és teljes mélységében.

Te melyiket választod?

Önismereti konzultáció időtartama: folyamatosan zajlik az egyéb elfoglaltságok (14 órája) idejében is + 2 óra amikor csak ezzel foglalkozunk

FONTOS!

A Teljeskörű stílustanácsadás szolgáltatásban, az önismereti rész nem tartalmaz stíluskarakter elemzést! Ha ezt szeretnéd, akkor a “Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció” szolgáltatást válaszd!

 

Mitől olyan nagy szám ez az egész?

Ha csak az öltözködéseddel foglalkoznánk, az is óriási változásokat hozna a külsődben. Nagy eséllyel viszont ezt csak átmenetileg tudnád fenntartani.

Ami ebben a programban a legnagyobbat üt, hogy minden tekintetben alakulsz.

Kint és bent is. És a belső változás az, ami tartóssá tudja tenni a külső átalakulást.

Vele képes leszel fenntartani az eredményeket. Összhangba kerül a stílusod, a ruhatárad, a belső lényeddel. Így önazonos és hiteles leszel.

Nem csak eljátszod, hogy az vagy, akinek látszani szeretnél, hanem az vagy!

Ez az, ami ezt a programot nagyban megkülönbözteti az összes többi szolgáltatástól.

Azon túl, hogy elvégezzük a szín és alkatelemzésedet, kiszelektáljuk a ruhatáradat, beszerezzük a hiányzó darabokat, és felépítünk neked egy új ruhatárat, majd megnézzük a sminkszíneidet, és az arcodhoz illő sminkeket, nagy lépést teszünk önismereti téren is. Önmagad értékelése és elismerése felé.

 

Miután mindezzel végeztünk, még kapsz ->

extra utánkövetést ajándékba!
az utolsó találkozás után 1 hónappal.

El tudsz ennél komplexebb szolgáltatást képzelni?

Mi ez az utánkövetés?

óra ajándék

Kértem tőled 16 órát, hogy megmutassam milyen értékek rejlenek benned. Ajándékozok neked hozzá még 3 órát. Kíváncsi vagyok, hogy a találkozásaink után 1 hónappal hol tartasz.

Hol, miben tudlak még támogatni? Milyen pontokon van még igényed megerősítésre?

 

 

Ebben a 3 órában azzal haladunk, amiben a leginkább úgy érzed, hogy szükséges. Lehet, hogy újra megnézzük a színeidet, ha valamiért nem teljesen érzed magadénak. Vagy tovább gyúrunk az önismereteden. Esetleg mindkettő.

De az is lehet, hogy a vásárlásban szeretnél további segítséget. Akár ezt is választhatod.

És az ajándékaim itt még nem is érnek véget. Lejjebb megtudhatod, mit ajánlok fel még, ha választod a Teljes stílustanácsadást, és esetleg szeretnél plusz 1 évet, amíg fogom a kezed.

 

De előbb nézzük miért bízom abban, hogy ez a szolgáltatás az, amivel elérheted a céljaidat.

3 érv ami miatt érdemes a teljeskörű stílustanácsadást választanod

Érv #1

stílus + Erő és magabiztosság

Ezzel a komplex programmal hegyeket tudunk megmozgatni benned, nem csak az öltözködés, hanem a benned lévő magabiztosság, harmónia terén is. Egyszerre építkezünk kint és bent! Ez az, amivel tartóssá tehető az átalakulás, és amivel hatalmas lépést teszel a boldogságod felé.

Érv #2

hosszútávú támogatás 

A teljes stílustanácsadás többszöri találkozások sorozata, közte időt hagyva az átalakulásra. Te döntöd el, milyen intenzíven szeretnél haladni, és igényled-e utána, hogy kapcsolatban maradjunk. 

 

 

Érv #3

extra lehetőségek

Ár-érték arányban ezzel a programmal kapod a legtöbbet, benne olyan szolgáltatásokkal, és extra ajándékokkal, amiket külön nem tudsz igénybe venni:

  • sminktanácsadás
  • önismeret
  • utánkövetés
  • kedvezmények
  • VIP tagság

 

Mennyibe kerül, és hogyan fizetheted?

Egyösszegben: 139.000 HUF

1. Kattints a Megrendelem/Jelentkezem gombra és válaszd ki a szolgáltatást, amire jelentkezel.

2. 48 órán belül e-mailben jelentkezem és egyeztetjük a részleteket, valamint az időpontot, majd elküldöm neked a díjbekérőt.

3. Utald el a szolgáltatás ellenértékét. A pénz beérkezését követően megküldöm a vásárlás díját tartalmazó számlát.

4. Az időpont előtt küldök egy emlékeztetőt, és pontosítjuk a részleteket.

5. Kérlek, ha azt tapasztalod, hogy valahol elakadt a folyamat, nem kapsz választ valamire, jelezd ezt nekem a jelentkezési űrlapon, vagy a noagesmiling-kukac-gmail-pont-com e-mail címen. Lehetséges, hogy technikai hiba történt.

6.  Ezt a szolgáltatást Budapesten, vagy Dunakeszin tudod igénybe venni. A színtanácsadást csak személyesen végzem, a többi rész tekintetében, ha nincs lehetőséged minden alkalommal felutazni, akkor van amit online is meg tudunk oldani.

7. A további időpontokat a személyes találkozások alkalmával egyeztetjük. Ha vidéki vagy, amiatt, hogy ne kelljen olyan sokszor felutaznod Budapestre néhány alkalmat össze tudunk vonni. Minimum 3 találkozásra azért szükség van. Ha a találkozók összevonását nem igényled, akkor 5+1 alkalommal (összesen 19 órában) találkozunk. Ha nagyon távol élsz, akkor egyes részeket online is meg tudjuk oldani. Ennek lehetőségét egyeztetjük.

 

Két részletben: 159.000 HUF
79.500 HUF/részlet *

1. Kattints a Megrendelem/Jelentkezem gombra és válaszd ki a szolgáltatást, amire jelentkezel.

2. 48 órán belül e-mailben jelentkezem és egyeztetjük a részleteket, valamint az időpontot, majd elküldöm neked az első részletről szóló díjbekérőt.

3. Utald el az első részletet. A pénz beérkezését követően megküldöm a vásárlás díját tartalmazó számlát.

4. Az időpont előtt küldök egy emlékeztetőt, és pontosítjuk a részleteket.

5. Kérlek, ha azt tapasztalod, hogy valahol elakadt a folyamat, nem kapsz választ valamire, jelezd ezt nekem a jelentkezési űrlapon, vagy a noagesmiling-kukac-gmail-pont-com e-mail címen. Lehetséges, hogy technikai hiba történt.

6.  Ezt a szolgáltatást Budapesten és Dunakeszin tudod igénybe venni. A színtanácsadást csak személyesen végzem, a többi rész tekintetében, ha nincs lehetőséged minden alkalommal felutazni, akkor van amit online is meg tudunk oldani.

7. A további időpontokat a személyes találkozások alkalmával egyeztetjük. Ha vidéki vagy, amiatt, hogy ne kelljen olyan sokszor felutaznod Budapestre néhány alkalmat össze tudunk vonni. Minimum 3 találkozásra azért szükség van. Ha a találkozók összevonását nem igényled, akkor 5+1 alkalommal (összesen 19 órában) találkozunk. Ha nagyon távol élsz, akkor egyes részeket online is meg tudjuk oldani. Ennek lehetőségét egyeztetjük.

 

* Első részlet a megrendeléskor. A második részlet a második alkalom igénybevétele előtt.

Onnantól már semmi dolgod nem lesz?

Dehogynem! Mindenkit onnan tudok tovább lendíteni, ahol most tart. Van, hogy a teljes változáshoz több idő kell. Viszont meg lesz hozzá a lendületed, és továbbra is fogom a kezed, ha igényled!

+1 lehetőség csak neked! ->

Ha igénybe veszed a teljes stílustanácsadást, akkor te, további 1 éven keresztül, havi 1 alkalommal, bármelyik egyéni szolgáltatásomat 20% kedvezménnyel rendelheted meg. (Más kedvezménnyel nem vonható össze!)

Mit jelent ez?

Azt, hogy a teljes stílustanácsadást követően további segítségre van szükséged, akkor pl. a Turbózd fel magad! – egyéni online konzultáció neked a mostani 15.000 Ft-os ár helyett 12.000 Ft/90 perc. Tehát egy 90 perces konzultációt egy éven át, havonta 1-szer (ha másik szolgáltatást nem veszel igénybe kedvezményesen az adott hónapban) megkapsz 12.000 Ft-ért. A példaszámítás a jelenlegi alapárra érvényes, amennyiben az változik, akkor az új árat veszem alapul, és abból vonandó le a 20% kedvezmény.

Ugyanez érvényes az összes többi egyéni szolgáltatásra is.

Tehát később, ha szeretnéd, átnézhetjük újra a gardróbodat, vagy a sminkfelszerelésedet, elmehetünk együtt vásárolni, vagy tisztíthatjuk a benned lévő akadályozó hiedelmeket.
Mindezekért, havonta egy alkalommal igénybe véve, te 20%-al kevesebbet fizetsz, mint mások. Egy hónapban 1 szolgáltatástípust használhatsz fel ilyen módon.

Biztos, hogy mi ketten hatékonyan tudunk együtt dolgozni?

Nagy rá az esély, de ha mégsem, akkor itt van a

100% elégedettségi garancia

Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor az első találkozásunk végéig ezt jelezheted, és visszautalom részedre az addig befizetett díjat. A későbbiekben ez a lehetőség már nem él.

Szeretném ugyanezt a lehetőséget a magam számára is fenntartani. Tudom, hogy az ügyfeleim többségével könnyedén alakítok ki nagyszerű kapcsolatot és hatékonyan együtt tudunk működni. Bízom benne, hogy ez veled is így lesz! Mégis előfordulhat, hogy valahogy nem találjuk a közös hangot. Ez az első találkozás során kiderül. Amennyiben úgy érzem nem tudunk összehangolódni, nem tudok neked hatékonyan segíteni, akkor ezt átbeszéljük az első alkalom végén, és visszautalom neked a teljes befizetett összeget.

Mit veszíthetsz?

Legrosszabb esetben kaptál ajándékba egy színtanácsadást és alkatelemzést. A legjobb esetben az egész életed megváltozhat.

 

Szeretnél kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, boldogabb lenni?

Mi mindent változtathatsz meg, hogy ezt megkapd? Erre kapsz választ a Teljeskörű Stílustanácsadás során.

Értékrendem

 

Az én önismereti és stílus facilitátori filozófiám 4 pillérre épül. Ezek vezérelnek a mindennapok során, és jelennek meg minden szolgáltatásomban, ingyenes anyagomban is. 

 

 

Érték

Minden alkalommal amikor valamilyen módon megnyilvánulok az lebeg a szemem előtt, hogy értéket közvetítsek. Hogyan tudok nektek olvasóknak, nézőknek, hallgatóknak, ügyfeleknek olyasmit adni, ami hozzájárul az életetek jobbá tételéhez. Ami olyan tudást, információt, összefüggéseket, lehetőségeket világít meg, amit hatékonyan használva, több öröm, több móka, több kacagás jelenik meg az életetekben.

Az a fajta integrált szemlélet, ahogy én viszonyulok az önismerethez, és a stílushoz, divathoz, egy olyan látásmódot tesz lehetővé, amit kevesen használnak mélységeiben. Inkább csak említés szintjén van jelen, hisz anélkül, hogy mindkettőben szakértelemmel rendelkeznénk valójában csak a felszínt lehet kapargatni. Itt nem a felszínt kapargatjuk, hanem a mélyére megyünk a dolgoknak.

Támogatás
A valódi támogatás az, amiből a legtöbben hiányt szenvednek. És ebbe nem csak a környezet támogatásának hiánya értendő, hanem önmaguk elismerésének hiánya is. Én meglátom az erősségeidet, a benned lévő potenciált, és azon vagyok, hogy ezt te is meglásd és elismerd. Amikor a saját erőd újra a kezedben lesz, nem lesz már szükséged arra, hogy kívülről erősítsenek meg. Pontosan tudni fogod, mennyire értékes és egyedi vagy. És amikor valaki elismer, az lesz a hab a tortán, és nem a víz, ami nélkül elsorvadsz.
Hatékonyság
Mindenem a hatékonyság. Az, hogy használható tudást adjak. Az, hogy azzal, amit adok, te valódi sikereket érj el.

Nem szeretem a felesleges időrablást, a szócséplést. Én a tudásban hiszek, és abban, hogy ott van benned minden, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit szeretnél.

Ebben erősítelek meg és ezt egészítem ki olyan információkkal, amikkel te is hatékony tudsz lenni az életedben.

Bizalom

Itt talán most arra gondolsz, hogy arra kérlek bízz bennem. De nem. Nem kérem, hogy bízz bennem, mert tudom, hogy az alapján, amit látsz pontosan el tudod dönteni, hogy bízhatsz-e bennem, vagy sem.

Amiről itt most szó van, egy olyan „terep”, ahol kell a bizalom, és ez az önmagadban lévő bizalom. Önbizalom nélkül semmire sem jutunk.

Szóval az én filozófiám szerint az önbizalom az, ami továbblendít a nehéz helyzeteken. Sugárzik belőled, vagy az, hogy van, vagy a hiánya.

Az önbizalom nem valami olyasmi, amit meg kell szerezned, hiszen nem is veszítheted el. Az önbizalom most is ott van benned, és ha foglalkozunk vele, életre kelthetjük.

Mi van, ha két irányból az öltözködés, a külső irányából és a belső rendezkedés irányából teszünk lépéseket?
Na ez az, ami hatékonnyá tudja tenni ezt a folyamatot.

Én bízom benned, tudom, hogy képes vagy rá, és támogatlak, hogy te is felismerd a benned rejlő értéket!

Teljeskörű stílustanácsadás

Ahogy most kinézel, az közvetít valamit rólad a világnak. És közvetít valamit magadnak is arról, hogy hol állsz most. A gardróbod megmutatja kinek tartod magad.
Ha mást szeretnél, ha valódi stílusra, egyediségre vágysz, nem elég csinos ruhákba bújni, meg kell ismerned önmagad, az értékeidet.
Akkor tudod majd tudatosan eszközként használni a ruhatáradat, és mindig azt fejezni ki, amit éppen szeretnél, hogy közvetítsen rólad az öltözéked.

Mi az az érték ami benned van? Mi az az üzenet, amit közölni szeretnél, ami összhangban van a lényeddel?
Gyere és derítsük ki együtt!

Hogyan támogathatnak téged a színek, a fazonok? Hogyan építheted fel a külsődet, és közben teljesedhet ki belül? 
Gyere és megmutatom!

 

Gyakori Kérdések

Gyakori kérdések
Milyen napokra, napszakokra, időpontokra ütemezhetőek a szolgáltatások?

A szolgáltatásokat alapvetően munkanapokon, hétfőtől péntekig tudod igénybe venni, 10.00-19.00 óra között. A 19.00 óra nem kezdési hanem befejezési időpontot jelent, ebből kell visszaszámolni a szolgáltatás időtartamát.

Színtanácsadást Budapesten kizárólag természetes fényviszonyok megléte idején tudom vállalni, ez évszakonként változó. Dunakeszin 5500K-s természetes fényviszonyokat biztosító lámpákkal rendelkezem a NoAge Stúdióban, így ott nem feltétel a természetes fény.

Vásárlást nem vállalok Black Friday-en, Glamour napokon, Joy napokon, és Karácsony előtti napokban. Ezeken a napokon nem tudnánk hatékonyan vásárolni a nagy tömeg miatt.

Most akkor szabadságot kell kivennem?
Amikor elhatározod, hogy adsz magadnak pár óra kikapcsolódást, feltöltődést, vagy lehetőséget a változásra, akkor az a leghatékonyabb, ha teljesen, sietség nélkül jelen tudsz lenni. Nem kell utána rohannod sehova, hanem kényelmesen be tudod fogadni a pillanatot. Ez legtöbbször úgy oldható meg, ha arra fél napra, szabaddá teszed magad.
Van lehetőség online tanácsadásra, vagy fénykép alapján elemzésre?

A  színtanácsadás szolgáltatás alapja  a színkendőzés, azt csak személyesen tudjuk elvégezni. Ha szeretnéd ismerni a színtípusodat, és abból kiindulva felépíteni a ruhatáradat, akkor ehhez találkoznunk kell. Vannak, akiket alapból nem  érdekel a színtípusuk, mert nem törekszenek a teljesen harmonikus ruhatár felépítésére. Ha te is ilyen vagy és  nem ragaszkodsz a színtípusod meghatározásához, akkor a "Ragyogj fel!" - stíluskarakter evolúció szolgáltatásomat ajánlom neked. Ez ráadásul belülről is építkezik és a stíluskaraktered elemzésén alapul.

Itt tudsz róla tájékozódni >>

Milyen korosztályú és nemű személy jöhet tanácsadásra?
A NoAge Styling and more… oldalon 35+ hölgyeknek segítek, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Miután elmúlunk 40’-50’-60’ más-más élhelyzetekkel találkozunk, amik képesek megtépázni az önbecsülésünket, és ráncokat mélyeszteni az arcunkba. De ennek nem kell így lennie. Még mielőtt elérnéd a következő nagy fordulópontot az életedben, rengeteget tehetsz önmagadért, és a külsődért. Sőt, jobban érezheted magad, mint valaha.
Van lehetőség vidéken igénybe venni a szolgáltatásokat?

Amennyiben többen vagytok, akik szeretnétek a szolgáltatásokat igénybe venni, szívesen utazom a városotokba. Ha ilyen igény merül fel, írj e-mailt, és egyeztetünk a lehetőségekről.

Vállalsz több fős tanácsadást is?
Az egyéni szolgáltatások rólad szólnak. Te vagy a középpontban. Az én programjaimban több van, mint stílustanácsok. Sokkal mélyebbre megyünk. Ha ezt az élmény megosztanád valaki mással, akkor egyrészt nem tudnál csak magadra figyelni, másrészt az én figyelmem is megoszlana köztetek. Szerintem nem lenne annyira bensőséges, még akkor sem, ha a másik személy a legjobb barátnőd, vagy az anyukád lenne.

Ha olyan programot szeretnél, ami velük közös, akkor szívesen szervezek nektek egy Önbizalom tuning - csajos napot, ahol rugalmasan, a kettőtök igényeire építjük fel a 8 órás programot.

Mi történik, ha az előre beütemezett idő nem elegendő és nem fejezzük be a programot?
Ez csak a gardróbrendezés és a vásárlás esetén fordulhat elő. Rajtam nem fog múlni, hogy tartsuk az időpontokat, de ha túl sok ruhát kell átválogatnunk, vagy beszereznünk, akkor megtörténhet, hogy túllépjük az időkeretet.

Te döntesz róla, hogy befejezzük-e a megadott időpontban, vagy folytassuk a gardróbrendezést, vásárlást. Utóbbi esetben, minden további megkezdett óra 5000 Ft.

Telefonon szeretnék kapcsolatba lépni veled, megadod a telefonszámodat?
Miközben ügyféllel vagyok, nem tudom felvenni a telefont, ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van akkor írj a kapcsolatfelvételi űrlapon, ha szolgáltatásra szeretnél jelentkezni, akkor használd a megrendelés gombot. 48 órán belül válaszolok.
Mit tegyek, ha tanácsadás után kérdésem van? Hol tehetem fel őket?
Ha bármilyen kérdés felmerült benned a tanácsadás után, kérlek használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írj e-mailt. 24 órán belül válaszolok.
Elérhetők-e a szolgáltatások ajándékutalvány formájában?

Az a tapasztalatom, hogy az ajándékutalványok sokszor nem sülnek el jól. Abban az esetben szívesen töltök ki ajándékutalványt, ha biztos vagy benne, hogy az ajándékozott is szívesen eljön hozzám. Ha ezt tisztáztad, akkor írj e-mailt, és megbeszéljük a részleteket.

Lehet-e a helyszínen készpénzben fizetni?

Az egyeztetett időpontot a szolgáltatás ellenértékének befizetésével tudod biztosítani, lehetőséged van bankkártyás fizetésre, vagy előre utalásra. Nem fixálok időpontot a pénz beérkezése előtt, így értelemszerűen nincs lehetőség készpénzes fizetésre sem.

Hogy lehet lemondani, vagy más időpontra áttenni a tanácsadást?

Lemondásra a lefixált időpont előtt 8 nappal van lehetőség. Ez esetben a beérkezett pénzt visszautalom, vagy van lehetőség más időpontot egyeztetni. 8 napon belüli lemondás esetén a pénz 80%-a jár vissza, vagy van lehetőség az időpont módosítására. 24 órán belüli lemondás esetén csak kivételes esetekben van lehetőség visszatérítésre és más időpont egyeztetésére.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

Részletfizetésre csak a Teljes stílustanácsadás megrendelése esetén van lehetőség, két részletben fizethető, 79.500Ft/részlet. Első részlet esedékessége a megrendeléskor, második részletnek a második találkozás előtt be kell érkeznie a számlára.

A feltüntetett árak nettó vagy bruttó árak?

A feltűntetett ár a fizetendő ár, arra más költség már nem rakódik

Nem minden szolgáltatás érdekel a Teljes stílustanácsadás csomagból. Összeállíthatom a saját csomagomat?
Ez a szolgáltatás úgy teljes, ahogy van. Az elemei egymásra épülnek, így nincs lehetőség módosításra.
Viszont ajánlom neked az Önbizalom tuning szolgáltatásomat, ami egy egész napos csajoskodás, a te igényeidre szabva.
Ez annyira flexibilis, hogy a rendelkezésre álló 8 órát, pontosan úgy fogjuk eltölteni, ahogy az a te igényeidnek leginkább megfelel.
Mi a különbség a Teljeskörű stílustanácsadás és a Ragyogj fel! - stíluskarakter evolúció között?

A Teljeskörű stílustanácsadáson

a stílus oldaláról közelítünk erőteljesebben és közben foglalkozunk a belső világoddal is. A cél, hogy jobban érezd magad a bőrödben kívül belül. Nem cél viszont, hogy egységes, a személyiségkaraktereddel összhangban álló egyéni stílus kialakítása. Természetesen haladunk felé, de nem ez az elsődleges célunk. Nem tartalmaz a szolgáltatás íráselemzést.

 

A stíluskarakter evolúció alapja

a stíluskaraktered meghatározása az írásmintád alapján. Erre építjük fel a megjelenésedet. Vagyis sokkal hangsúlyosabb a belső építkezés és azzal kezdünk, hogy meghatározom a karakterjegyeidet. A megjelenésedet ezen keresztül alakítjuk. Választhatsz, hogy online formában, nem kategorizálva a színtípusodat és az alkatodat, hanem az egyediségedre összpontosítva haladjunk egy izgalmas, kreatív ruhatár felé, vagy a színtanácsadás megállapításaival menjünk egy harmonikus ruhatár felé. Utóbbi csak személyesen megoldható. Akár online, akár személyes szolgáltatásokról van szó, mindkét esetben a stíluskarakter elemzés megállapításaira építkezünk.

Milyen időintervallumot ölel fel a Teljes stílustanácsadás program?
A program heteket, vagy hónapokat is felölelhet, attól függően, hogy neked mennyi időre van szükséged az egyes modulok között. Az első találkozás alkalmával egyeztetjük a további időpontokat.

Lehetséges, hogy te az vagy, aki szeret intenzíven végig vágtatni egy ilyen programon, de lehet, hogy szeretnéd lassabban érlelgetni az egyes alkalmakon tapasztaltakat. Rajtad múlik.

Találkozhatunk összesen 6 alkalommal is, és össze is sűríthetjük 3+1 alkalomra. Az első alkalom végén megbeszéljük, hogy mit javasolok én, és mit szeretnél te.

Sminktanácsadás után mit fogok tudni?
Megismered, hogy a színtípusodnak megfelelően milyen színek azok, amik jól állnak neked, és melyek azok, amik öregítenek, vagy megváltoztatják a bőröd színét.
Kielemezzük az arcformádat, a szemformádat, és megmutatom, milyen szemsminkekkel korrigálhatod a szemedet, milyen vonalak emelik meg az arcodat, és melyek azok, amiknek inkább öregítő hatása van.
Megmutatom hogyan kontúrozz, hová tedd a pirosítót. A sminkkészletedet is átnézzük, és ajánlok neked termékeket is, ha szeretnéd.
Az önismereti részben foglalkozhatunk a párkapcsolati/munkahelyi/egészségügyi/pénzügyi problémáimmal is?
A teljes stílustanácsadás során a magabiztosságod, önbizalmad, belső és külső értékeid felismertetésével foglalkozunk. Az a cél, hogy megismerd magad, megszeresd, és elfogadd magad, és kihozzuk belőled azt a határozott, céltudatos, energikus nőt, aki vagy. Aki tudja magáról, hogy kicsoda. Ez az alapja minden másnak is.

Ha harmóniába kerülsz önmagaddal, és megadod magadnak mindazt, amit eddig mástól vártál, akkor az életed többi területe is elkezd megváltozni.
Ez az idő arra elegendő, hogy lépéseket tegyünk valódi önmagad felé. Így ennek a programnak a keretében, nem tudunk más témákkal foglalkozni. Ha szeretnéd, akkor külön igénybe veheted az ilyen irányú szolgáltatásaimat.

És akkor készen leszek, és már semmi dolgom vele többé?
Szó sincs róla! Ez a kezdet. Ahhoz, hogy nap, mint nap azt az életet éld, amit szeretnél, nap, mint nap tenned kell önmagadért. Én mutatok egy irányt, de a választásokat te hozod meg.
Meddig lehet eljutni önismereti téren ezzel a programmal?
Az attól függ, hol tartasz most, és hogy mennyire leszel nyitott és befogadó valami másra. Nem rajtam múlik, hanem azon, hogy hajlandó vagy-e rálépni arra az útra, ami elvisz a célodhoz.
Az, hogy mennyire vastag falakkal vetted körül magad, és azt mennyi időbe, munkába telik lebontani, az teljesen egyedi, és a találkozások során derül ki.
Én azon leszek, hogy minél többet adjak, és hogy te ebből mennyit profitálsz, az már a te választásaidon múlik.
Voltam már másnál színtanácsadáson, tudjuk e annak az eredményével folytatni a többi szolgáltatást?
Inkább nem hagyatkoznék más megállapításaira, amíg nem ellenőriztem. Ahhoz, hogy maximálisan biztos legyek a színtípusodban nekem is el kell végeznem a színkendőzést.
Lesznek tiltott színek, amiket többé nem viselhetek?
Szó sincs róla! Él egy olyan tévhit a világban, különösen azok körében, akik csak félinformációkkal rendelkeznek, hogy a színkendőzés után nem azt veszel fel, amit szeretnél. Az, hogy megállapítjuk, mely színekben ragyogsz, és mely színek inkább idősítenek, nem azt jelenti, hogy bizonyos színek tilosak, hanem azt, hogy amikor öltözöl, tudatában leszel, hogy mik a jó színeid, és azokon a napokon, amikor nem eltűnni, hanem ragyogni szeretnél, azokhoz a színekhez nyúlsz, amik kiemelik a szépségedet. A többit meghagyhatod az eltűnni vágyós napokra.

Másrészt amikor vásárolsz, az adott színből azt az árnyalatot tudod választani, ami jobban beilleszthető a színtípusodba. Ha szeretnéd. Mert igazából semmi nem kötelező. A tudás lehetőséget biztosít neked a választásra.

Szoláriumban jártam, azért jöhetek színtanácsadásra?
A szoláriumnak, a természetes napfénnyel ellentétben bőrsárgító hatása van. Ezért a napozás nem zavarja meg a színtípus megállapítást, de szoláriumban sárgult bőr már tévútra vihet. Kérlek, hogy színtanácsadás előtt 2 héttel ne menj szoláriumba.
Én már bekategorizáltam magam a neten található anyagok, a szemszínem, bőrszínem és a hajszínem alapján. Akkor is érdemes színtanácsadásra jönnöm?
A szemszín, bőrszín, természetes hajszín alapjául szolgál ugyan a kategorizálásnak, de önmagában egyik sem jelenti, hogy akkor biztosan abba az adott színtípusba tartozol. Ehhez kellenek a színkendők. Ráadásul az interneten keringő anyagok, sokszor ellentmondásban vannak egymással, szóval közel sem jelentenek egy biztos információforrást.
Őszül a hajam, idővel változni fog a színtípusom?

Az őszülés bizonyos esetekben jelentheti, hogy a színtípus kissé eltolódik, de erre generális szabály és bizonyosság nincs. Ezt egyedileg lehet megnézni. Vannak akiknek változik, vannak akiknek nem. Ami biztos, hogy a Tél típusból sohasem lesz Nyár, a Nyárból pedig Tavasz amiatt, mert megőszült. Elképzelhető viszont, hogy a  Nyár a Világos Nyár felé veszi az irányt, vagy a Tél típusnak kissé vissza érdemes venni az élénkségből. Kissé, és nem annyira, hogy Nyár színeket kezdene el hordani. Persze múlik ez a szem kifakulásán is, idősödve a szemszín veszíthet élénkségéből. Ami azért nagyon esélyes, hogy a Tavasz és az Ősz típusoknak nem lesz szép fehér a haja, mindig is lesz benne egy sárgás beütés, ami miatt kevés ide sorolható nő hagyja meg az ősz hajszínét. 

Muszáj megválnom a kedvenc ruháimtól, ha színben, vagy fazonban nem megfelelőek számomra?
Semmit sem muszáj. Mindenben te döntesz. Én elmondom a javaslataimat, és hogy te azokat megfogadod, vagy sem, az már rajtad múlik. Lehetséges, hogy lesznek olyan ruháid, amikhez érzelmileg kötődsz, semmi sem történik, ha megtartasz belőlük valamennyit. Ha túlságosan nagy a kötődésed a régi darabjaidhoz, akkor pedig tehetünk azért, ha te is szeretnéd, hogy ez változzon.
Igénybe vehetem önálló szolgáltatásként a gardróbrendezés programot?

Ha korábban voltál már nálam színtanácsadáson, illetve ha téged nem érdekel, hogy milyen színtípusba és alkattípusba tartozol és enélkül az információ nélkül szeretnél gardróbrendezést akkor igen. Ez nem jelenti azt, hogy nem keressük a neked legjobb színeket és azt sem, hogy ne néznénk meg az alkati sajátosságaidat, viszont nem sorollak kategóriákba. Ez esetben az online Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció szolgáltatásomat javaslom neked.  Ez kicsit másként zajlik, mint a személyes, színtanácsadásra épülő szolgáltatások.

Igénybe vehetem önálló szolgáltatásként a vásárlás stylisttal programot?

Ha korábban voltál már nálam színtanácsadáson, illetve ha téged nem érdekel, hogy milyen színtípusba és alkattípusba tartozol és enélkül az információ nélkül szeretnél vásárlást akkor igen. Így vagy csak azzal az információval mehetünk amit ránézésre meg tudok állapítani, vagy egy nem színelemzés alapú szolgáltatásomat ajánlom neked a vásárlást megelőzően: Ragyogj fel! – stíluskarakter evolúció  Ez kicsit másként zajlik, mint a személyes, színtanácsadásra épülő szolgáltatások.

Mennyi pénzzel érdemes elindulni vásárolni? És hová megyünk?
Ez rajtad múlik. Mi az igényed, mi az, amit meg tudsz engedni magadnak, attól függően fogjuk belőni az üzleteket, ahová ellátogatunk. Semmi gond azzal, ha keveset szeretnél költeni, és megfelel neked a turi, és az sem, ha a magasabb árfekvés felé kacsintgatunk.

Sőt. Ha szeretnéd körbejárni az üzleteket velem, és egyetlen forintot sem költenél ruhára, nekem az is rendben van. Akkor csak megmutatom az aktuális kínálatból, hogy mi az, amit én javasolnék, milyen fazonok, milyen színek, és majd a későbbiekben, amikor szeretnéd visszamehetsz egyedül.

Megtanítasz egyedül vásárolni is az együtt töltött 4 órában?
Ennyi idő arra nem elég, hogy teljes mértékben bevezesselek a hatékony vásárlás rejtelmeibe. Ott azzal vagyunk elfoglalva, hogy megnézzük, hogy mi az, ami előnyös, és beépíthető a ruhatáradba, és mi az amit jobb kerülnöd. Rengeteg információ és impulzus fog érni. A rendelkezésre álló 4 óra el fog repülni.

Közben persze rengeteg mindent elmondok, ami hasznos lesz neked a későbbiekben, de hogy abból mennyi fog megmaradni, és mennyit tudsz majd ténylegesen hasznosítani, az majd később kiderül.

Jelentkezem Teljeskörű stílustanácsadásra:

Pipáld ki a mezőket!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This