Csodás ruhatárhoz, a neked megfelelő színeken át vezet az út

Amíg nem tudod mi az ami ragyogóvá tesz, és milyen színek dobnak rád 10 évet, a gardróbod is véletlenszerű lesz.

 

Te sem erre vágysz, ugye? Szeretnéd megmutatni a világnak, mennyire nagyszerűen nézel ki?

Mit mondanak azok, akik még azelőtt utasítják el a színtanácsadást, mielőtt részleteiben megismernék

Azokat a színeket hordom, amik tetszenek nekem

Oké, és biztos, hogy ezek a színek emelik ki leginkább a szemed ragyogását, fiatalítanak, és adják azt a magabiztosságot, amivel egész nap kirobbanó formában lehetsz?

Eddig is megvoltam enélkül a tudás nélkül

Igaz, és képzeld el, mit hozhatsz ki magadból, ha ismered a lehető legjobb színeidet?

Minek is zárnék ki bármilyen színt, ha szeretem?

Semmit sem kell kizárnod, csak tudatosan fogod tudni használni, attól függően hogyan szeretnél megnyilvánulni, mit kívánsz közvetíteni magadból. Ragyogni szeretnél, vagy éppen elbújni? Rajtad múlik. És sohasem fogod összekeverni a kettőt.

Te ne kövesd el azt a hibát, hogy előre eldöntöd, hogy neked ez nem kell.

Talán te is észrevetted már, hogy vannak nők, akik a kor előrehaladtával egyre jobban néznek ki, egyre magabiztosabbak, míg mások elkezdenek öregedni.

Ennek a tévhittel ellentétben, nem az az oka, hogy jó géneket örököltek. Sokkal inkább tudatosan választják ki, milyen színektől válik az arcuk ragyogóvá.

Nincs semmilyen titkos összetevő, ez a tudás bárki számára hozzáférhető és elsajátítható.

Te melyik csoportba szeretnél tartozni? Azok közé, akik egyre elkeseredettebbekké válnak ahogy telik az idő, vagy azok közé, akik kortalanul ragyognak?

Színtanácsadás

+ alkatelemzés

4 óra csodás színkendőkkel, ragyogó hangulatban. És még az alkati adottságaidat is megnézzük.

A színtanácsadás rólad szól, te vagy a középpontban!

A lényege, hogy te magad is meglásd a különbséget. Azt, amit eddig talán észre sem vettél, egy adott szín viselésekor.

 

A színtanácsadás a személyedre szabott 3 óra, ahol nem csak a színek arcodra vetített hatását vizsgáljuk, hanem a lényed, a személyiséged jellemzőit is. Ennek sikerességéhez 12 éves önismereti utam, facilitátorként megszerzett tapasztalataim és tudásom is hozzájárul.

Imádod a színeket, csak nem tudod milyen színek azok, amik igazán jól állnak neked?

Vannak napok, amikor lehangoltnak érzed magad, legszívesebben elbújnál a világ elől, és szeretnéd, ha senki nem venne észre?

Vagy éppen ellenkezőleg, azt szeretnéd, hogy a legragyogóbb formádat mutathasd meg?

Ha kíváncsi vagy, melyek azok a színek amiktől ragyogsz, és melyek azok, amik segítenek neked elbújni?

Fiatalosabb külsőre vágysz, és szeretnéd, ha a ruháid is hozzásegítenének ahhoz, hogy nagyszerűen nézz ki és érezd magad a bőrödben? 

Akkor itt az idő, hogy jelentkezz színtanácsadásra

Hogyan zajlik a színtanácsadás?

Színkendők segítségével, letakart hajjal, smink nélkül megnézzük:

  • milyen színektől lesz az arcod fakó, színtelen, vagy éppen mi hozza ki a bőrhibáidat, változtatja meg a bőröd színét,
  • mely színek teszik ragyogóvá, fiatalossá, üdévé az arcvonásaidat, emelik ki a szemed színét.

Eleinte a színvonzalmad alapján fogod látni a színeidet, azonban kis idő elteltével, te magad is megállapítod majd, hogy mik azok a színek, amiket akkor válassz, amikor ragyogni szeretnél.

A látottaknak megfelelően meghatározzuk a színtípusodat a 12-es felosztási rendszer alapján.

Majd színcsoportokat alakítunk ki a te színeidből, hogy lásd milyen sokféle lehetőséged van.

A színtanácsadáson való részvétel nem azt jelenti, hogy többé nem vehetsz fel mást, csak ami a színtípusodnak megfelel. Arra lesz jó neked ez az ismeret, hogy sokkal tudatosabban fogod használni a színeket.

Stylistként szeretem a kreativitást, a (néhol művészi) önkifejezést és az egyediséget. Valamint a játékosság híve vagyok, így abban foglak segíteni, hogy ha mégis nagyon szeretnél olyan színeket a ruhatáradban tudni, amik nem a legjobb színeid közé tartoznak, akkor azt hogyan teheted meg leghatékonyabban. Hogyan tud egy szetten belül működni.

Természetesen fókuszban tartva a színtanácsadás lényegét és célját is.

Annyi korlátozó dolog van a világban. Minek tetéznénk még további korlátokkal? Inkább tanuld meg használni, és irányítsd te az öltözködésedet, hogy minden szín neked dolgozzon!

Alkatelemzés

A legrövidebb út, hogy megtudd, milyen fazonok előnyösek, és miket érdemes elkerülnöd

Előtte

Olyasmiket is megveszel, amik nem előnyösek, nem az alakod előnyeire hívják fel a figyelmet.

Utána

Magabiztos kézzel nyúlsz a neked való darabok után. Pontosan tudod, mi áll jól és mi nem.

Mondjuk van egy számodra fontos találkozód, ahol szeretnél elsőre jó benyomást tenni.

Alkatelemzés nélkül

Tanácstalanul állsz, vajon ez a ruhadarab a jó választás? Megfelel az alkalomnak? Előnyös annyira, hogy bevállald ezen a fontos napon? Vagy kényelmetlenül fogod érezni magad benne és ez rányomja  a bélyegét a találkozóra?

Alkatelemzés után:

Pontosan tudod, hogy milyen darabokban vagy csinos, ellenállhatatlan és magabiztos. Tűpontosan állítod össze az outfitedet annak függvényében, hogy mit szeretnél magadról közölni. Tudod, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, hisz nincs más opció. Te irányítasz.

A találkozón a következőket váltod ki a partneredből

1. benyomás

Hű, milyen jól néz ki!

2. benyomás

Aszta, de magabiztos!

3. benyomás

Kíváncsi vagyok, mi a titka!

4. benyomás

Többet akarok tudni róla!

Szeretnél ennyire lenyűgöző hatást kiváltani? Vagy bizonyos helyzetekben éppen a háttérben szeretnél maradni? Bármelyik is, tudni fogod, milyen ruhákra van szükséged hozzá.

Hogyan zajlik az alkatelemzés?

Lehetőleg szűk, alakot követő ruhában lemérem az arányaidat, és számításokat végzek a vertikális arányok megállapításához. Sokan ezt feleslegesnek tartják, és csak szemmértékkel dolgoznak. Én a precizitás híve vagyok, így mérek is, és vizuálisan is ellenőrzöm az arányaidat.

Ezt követően meghatározzuk az alkattípusodat, és átbeszéljük milyen fazonok előnyösek, és milyen fazonok kerülendők a te arányaidhoz, és alkattípusodhoz mérten.

Az alkatelemzés irányadó a későbbi vásárlás és gardróbrendezés során, ugyanakkor minden test egyedi, és nem lehet általános szabályokat ráerőltetni.

Az, hogy valami jól áll-e, előnyös-e vagy sem, az mindig akkor derül ki, amikor egy ruhadarab felpróbálásra kerül. Így az általános szabályok valóban csak iránymutatók, és nem generális szabályoknak tekintendők.

Az alkatelemzés során a kategóriákba sorolás célja nem az, hogy megcímkézzük az alakodat!

Ez csak egy támpontot ad, hogy milyen fazonú ruhák lesznek a legjobbak. Nem azt jelenti, hogy mást fel se próbálj! Mint ahogy írtam, minden test más, más hosszanti és más szélességi arányokkal, más domborulatokkal. Így a besorolt típus jellemzőihez, ajánlásaihoz képest lehetnek eltérések.

Mennyibe kerül, és hogyan fizetheted?

4 órás színtanácsadás és alkatelemzés ára: 39.500 HUF

1. Kattints a Megrendelem/Jelentkezem gombra és válaszd ki a szolgáltatást, amire jelentkezel.

2. 48 órán belül e-mailben jelentkezem és egyeztetjük a részleteket, valamint az időpontot, majd elküldöm neked a díjbekérőt.

3. Utald el a szolgáltatás ellenértékét. A pénz beérkezését követően megküldöm a vásárlás díját tartalmazó számlát.

4. Az időpont előtt küldök egy emlékeztetőt, és pontosítjuk a részleteket.

5. Kérlek, ha azt tapasztalod, hogy valahol elakadt a folyamat, nem kapsz választ valamire, jelezd ezt nekem a jelentkezési űrlapon, vagy a noagesmiling-kukac-gmail-pont-com e-mail címen. Lehetséges, hogy technikai hiba történt.

6.  Ezt a szolgáltatást Budapesten, vagy Dunakeszin tudod igénybe venni. Csak személyes találkozás megoldható, online nem végzek színtanácsadást.

 

Értékrendem

 

Az én önismereti és stílus facilitátori filozófiám 4 pillérre épül. Ezek vezérelnek a mindennapok során, és jelennek meg minden szolgáltatásomban, ingyenes anyagomban is. 

 

 

Érték

Minden alkalommal amikor valamilyen módon megnyilvánulok az lebeg a szemem előtt, hogy értéket közvetítsek. Hogyan tudok nektek olvasóknak, nézőknek, hallgatóknak, ügyfeleknek olyasmit adni, ami hozzájárul az életetek jobbá tételéhez. Ami olyan tudást, információt, összefüggéseket, lehetőségeket világít meg, amit hatékonyan használva, több öröm, több móka, több kacagás jelenik meg az életetekben.

Az a fajta integrált szemlélet, ahogy én viszonyulok az önismerethez, és a stílushoz, divathoz, egy olyan látásmódot tesz lehetővé, amit kevesen használnak mélységeiben. Inkább csak említés szintjén van jelen, hisz anélkül, hogy mindkettőben szakértelemmel rendelkeznénk valójában csak a felszínt lehet kapargatni. Itt nem a felszínt kapargatjuk, hanem a mélyére megyünk a dolgoknak.

Támogatás
A valódi támogatás az, amiből a legtöbben hiányt szenvednek. És ebbe nem csak a környezet támogatásának hiánya értendő, hanem önmaguk elismerésének hiánya is. Én meglátom az erősségeidet, a benned lévő potenciált, és azon vagyok, hogy ezt te is meglásd és elismerd. Amikor a saját erőd újra a kezedben lesz, nem lesz már szükséged arra, hogy kívülről erősítsenek meg. Pontosan tudni fogod, mennyire értékes és egyedi vagy. És amikor valaki elismer, az lesz a hab a tortán, és nem a víz, ami nélkül elsorvadsz.
Hatékonyság
Mindenem a hatékonyság. Az, hogy használható tudást adjak. Az, hogy azzal, amit adok, te valódi sikereket érj el.

Nem szeretem a felesleges időrablást, a szócséplést. Én a tudásban hiszek, és abban, hogy ott van benned minden, ami ahhoz kell, hogy elérd, amit szeretnél.

Ebben erősítelek meg és ezt egészítem ki olyan információkkal, amikkel te is hatékony tudsz lenni az életedben.

Bizalom

Itt talán most arra gondolsz, hogy arra kérlek bízz bennem. De nem. Nem kérem, hogy bízz bennem, mert tudom, hogy az alapján, amit látsz pontosan el tudod dönteni, hogy bízhatsz-e bennem, vagy sem.

Amiről itt most szó van, egy olyan „terep”, ahol kell a bizalom, és ez az önmagadban lévő bizalom. Önbizalom nélkül semmire sem jutunk.

Szóval az én filozófiám szerint az önbizalom az, ami továbblendít a nehéz helyzeteken. Sugárzik belőled, vagy az, hogy van, vagy a hiánya.

Az önbizalom nem valami olyasmi, amit meg kell szerezned, hiszen nem is veszítheted el. Az önbizalom most is ott van benned, és ha foglalkozunk vele, életre kelthetjük.

Mi van, ha két irányból az öltözködés, a külső irányából és a belső rendezkedés irányából teszünk lépéseket?
Na ez az, ami hatékonnyá tudja tenni ezt a folyamatot.

Én bízom benned, tudom, hogy képes vagy rá, és támogatlak, hogy te is felismerd a benned rejlő értéket!

Gyakori kérdések

Gyakori kérdések
Milyen napokra, napszakokra, időpontokra ütemezhetőek a szolgáltatások?

A szolgáltatásokat alapvetően munkanapokon, hétfőtől péntekig tudod igénybe venni, 10.00-19.00 óra között. A 19.00 óra nem kezdési hanem befejezési időpontot jelent, ebből kell visszaszámolni a szolgáltatás időtartamát.

Színtanácsadást Budapesten kizárólag természetes fényviszonyok megléte idején tudom vállalni, ez évszakonként változó. Dunakeszin 5500K-s természetes fényviszonyokat biztosító lámpákkal rendelkezem a NoAge Stúdióban, így ott nem feltétel a természetes fény.

Vásárlást nem vállalok Black Friday-en, Glamour napokon, Joy napokon, és Karácsony előtti napokban. Ezeken a napokon nem tudnánk hatékonyan vásárolni a nagy tömeg miatt.

Most akkor szabadságot kell kivennem?
Amikor elhatározod, hogy adsz magadnak pár óra kikapcsolódást, feltöltődést, vagy lehetőséget a változásra, akkor az a leghatékonyabb, ha teljesen, sietség nélkül jelen tudsz lenni. Nem kell utána rohannod sehova, hanem kényelmesen be tudod fogadni a pillanatot. Ez legtöbbször úgy oldható meg, ha arra fél napra, szabaddá teszed magad.
Van lehetőség online tanácsadásra, vagy fénykép alapján elemzésre?

A  színtanácsadás szolgáltatás alapja  a színkendőzés, azt csak személyesen tudjuk elvégezni. Ha szeretnéd ismerni a színtípusodat, és abból kiindulva felépíteni a ruhatáradat, akkor ehhez találkoznunk kell. Vannak, akiket alapból nem  érdekel a színtípusuk, mert nem törekszenek a teljesen harmonikus ruhatár felépítésére. Ha te is ilyen vagy és  nem ragaszkodsz a színtípusod meghatározásához, akkor a "Ragyogj fel!" - stíluskarakter evolúció szolgáltatásomat ajánlom neked. Ez ráadásul belülről is építkezik és a stíluskaraktered elemzésén alapul.

Itt tudsz róla tájékozódni >>

Milyen korosztályú és nemű személy jöhet tanácsadásra?
A NoAge Styling and more… oldalon 35+ hölgyeknek segítek, hogy kihozzák magukból a legjobbat. Miután elmúlunk 40’-50’-60’ más-más élhelyzetekkel találkozunk, amik képesek megtépázni az önbecsülésünket, és ráncokat mélyeszteni az arcunkba. De ennek nem kell így lennie. Még mielőtt elérnéd a következő nagy fordulópontot az életedben, rengeteget tehetsz önmagadért, és a külsődért. Sőt, jobban érezheted magad, mint valaha.
Van lehetőség vidéken igénybe venni a szolgáltatásokat?

Amennyiben többen vagytok, akik szeretnétek a szolgáltatásokat igénybe venni, szívesen utazom a városotokba. Ha ilyen igény merül fel, írj e-mailt, és egyeztetünk a lehetőségekről.

Vállalsz több fős tanácsadást is?
Az egyéni szolgáltatások rólad szólnak. Te vagy a középpontban. Az én programjaimban több van, mint stílustanácsok. Sokkal mélyebbre megyünk. Ha ezt az élmény megosztanád valaki mással, akkor egyrészt nem tudnál csak magadra figyelni, másrészt az én figyelmem is megoszlana köztetek. Szerintem nem lenne annyira bensőséges, még akkor sem, ha a másik személy a legjobb barátnőd, vagy az anyukád lenne.

Ha olyan programot szeretnél, ami velük közös, akkor szívesen szervezek nektek egy Önbizalom tuning - csajos napot, ahol rugalmasan, a kettőtök igényeire építjük fel a 8 órás programot.

Mi történik, ha az előre beütemezett idő nem elegendő és nem fejezzük be a programot?
Ez csak a gardróbrendezés és a vásárlás esetén fordulhat elő. Rajtam nem fog múlni, hogy tartsuk az időpontokat, de ha túl sok ruhát kell átválogatnunk, vagy beszereznünk, akkor megtörténhet, hogy túllépjük az időkeretet.

Te döntesz róla, hogy befejezzük-e a megadott időpontban, vagy folytassuk a gardróbrendezést, vásárlást. Utóbbi esetben, minden további megkezdett óra 5000 Ft.

Telefonon szeretnék kapcsolatba lépni veled, megadod a telefonszámodat?
Miközben ügyféllel vagyok, nem tudom felvenni a telefont, ezért kérlek, ha bármilyen kérdésed van akkor írj a kapcsolatfelvételi űrlapon, ha szolgáltatásra szeretnél jelentkezni, akkor használd a megrendelés gombot. 48 órán belül válaszolok.
Mit tegyek, ha tanácsadás után kérdésem van? Hol tehetem fel őket?
Ha bármilyen kérdés felmerült benned a tanácsadás után, kérlek használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy írj e-mailt. 24 órán belül válaszolok.
Elérhetők-e a szolgáltatások ajándékutalvány formájában?

Az a tapasztalatom, hogy az ajándékutalványok sokszor nem sülnek el jól. Abban az esetben szívesen töltök ki ajándékutalványt, ha biztos vagy benne, hogy az ajándékozott is szívesen eljön hozzám. Ha ezt tisztáztad, akkor írj e-mailt, és megbeszéljük a részleteket.

Lehet-e a helyszínen készpénzben fizetni?

Az egyeztetett időpontot a szolgáltatás ellenértékének befizetésével tudod biztosítani, lehetőséged van bankkártyás fizetésre, vagy előre utalásra. Nem fixálok időpontot a pénz beérkezése előtt, így értelemszerűen nincs lehetőség készpénzes fizetésre sem.

Hogy lehet lemondani, vagy más időpontra áttenni a tanácsadást?

Lemondásra a lefixált időpont előtt 8 nappal van lehetőség. Ez esetben a beérkezett pénzt visszautalom, vagy van lehetőség más időpontot egyeztetni. 8 napon belüli lemondás esetén a pénz 80%-a jár vissza, vagy van lehetőség az időpont módosítására. 24 órán belüli lemondás esetén csak kivételes esetekben van lehetőség visszatérítésre és más időpont egyeztetésére.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

Részletfizetésre csak a Teljes stílustanácsadás megrendelése esetén van lehetőség, két részletben fizethető, 79.500Ft/részlet. Első részlet esedékessége a megrendeléskor, második részletnek a második találkozás előtt be kell érkeznie a számlára.

A feltüntetett árak nettó vagy bruttó árak?

A feltűntetett ár a fizetendő ár, arra más költség már nem rakódik

Voltam már másnál színtanácsadáson, tudjuk e annak az eredményével folytatni a többi szolgáltatást?
Inkább nem hagyatkoznék más megállapításaira, amíg nem ellenőriztem. Ahhoz, hogy maximálisan biztos legyek a színtípusodban nekem is el kell végeznem a színkendőzést.
Lesznek tiltott színek, amiket többé nem viselhetek?
Szó sincs róla! Él egy olyan tévhit a világban, különösen azok körében, akik csak félinformációkkal rendelkeznek, hogy a színkendőzés után nem azt veszel fel, amit szeretnél. Az, hogy megállapítjuk, mely színekben ragyogsz, és mely színek inkább idősítenek, nem azt jelenti, hogy bizonyos színek tilosak, hanem azt, hogy amikor öltözöl, tudatában leszel, hogy mik a jó színeid, és azokon a napokon, amikor nem eltűnni, hanem ragyogni szeretnél, azokhoz a színekhez nyúlsz, amik kiemelik a szépségedet. A többit meghagyhatod az eltűnni vágyós napokra.

Másrészt amikor vásárolsz, az adott színből azt az árnyalatot tudod választani, ami jobban beilleszthető a színtípusodba. Ha szeretnéd. Mert igazából semmi nem kötelező. A tudás lehetőséget biztosít neked a választásra.

Szoláriumban jártam, azért jöhetek színtanácsadásra?
A szoláriumnak, a természetes napfénnyel ellentétben bőrsárgító hatása van. Ezért a napozás nem zavarja meg a színtípus megállapítást, de szoláriumban sárgult bőr már tévútra vihet. Kérlek, hogy színtanácsadás előtt 2 héttel ne menj szoláriumba.
Én már bekategorizáltam magam a neten található anyagok, a szemszínem, bőrszínem és a hajszínem alapján. Akkor is érdemes színtanácsadásra jönnöm?
A szemszín, bőrszín, természetes hajszín alapjául szolgál ugyan a kategorizálásnak, de önmagában egyik sem jelenti, hogy akkor biztosan abba az adott színtípusba tartozol. Ehhez kellenek a színkendők. Ráadásul az interneten keringő anyagok, sokszor ellentmondásban vannak egymással, szóval közel sem jelentenek egy biztos információforrást.
Őszül a hajam, idővel változni fog a színtípusom?
Az őszülés bizonyos esetekben jelentheti, hogy a színtípus kissé eltolódik, de erre generális szabály és bizonyosság nincs. Ezt egyedileg lehet megnézni. Vannak akiknek változik, vannak akiknek nem.
Muszáj megválnom a kedvenc ruháimtól, ha színben, vagy fazonban nem megfelelőek számomra?
Semmit sem muszáj. Mindenben te döntesz. Én elmondom a javaslataimat, és hogy te azokat megfogadod, vagy sem, az már rajtad múlik. Lehetséges, hogy lesznek olyan ruháid, amikhez érzelmileg kötődsz, semmi sem történik, ha megtartasz belőlük valamennyit. Ha túlságosan nagy a kötődésed a régi darabjaidhoz, akkor pedig tehetünk azért, ha te is szeretnéd, hogy ez változzon.

Jelentkezem Színtanácsadásra:

Pipáld ki a mezőket!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This